Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNO

U "bezobraznu" mokru majicu koja ocrtava mišiće i grudi nemoguće je ne gledati

Foto: EkoD Works
1/4
05.06.2019.
u 23:18

Majica ima privid da je mokra, te istovremeno ocrtava vaše 'mišiće' koji su zapravo samo naslikani

Japanski dućan je našao način kako da izgledate fit ovog ljeta bez da idete u teretanu. Naime, 'EkoD Works' brend je koji prodaje majice koje stvaraju iluziju savršeno isklesanog tijela.

Majica ima privid da je mokra te istovremeno ocrtava vaše 'mišiće' ispod koji su zapravo samo naslikani. Majica s mišićima košta oko 230 kuna, a postoji u muškoj i ženskoj varijanti. Ženska inačica majice ocrtava grudi koje su zapravo nepostojeće.

Foto: EkoD Works

Ova naizgled mokra majica tako je postala hit među korisnicima koji su komentirali kako ovo nije loš način za pronalazak bolje polovice ovog ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije