Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ismijali Trumpa

Twitter poludio za personaliziranom jaknom koju je nosio Obama, pogledajte zašto!

Instagram
22.02.2019.
u 11:14

Jakna je imala i personalizirani broj 44, a upravo je Obama bio 44. predsjednik SAD-a

Bivši američki predsjednik Barack Obama isfurao je look koji bi rijetko kome tako dobro stajao - na bejzbolsku utakmicu nosio je crnu bomber jaknu s išivenim brojem 44, što je zapravo posveta njemu samome jer je bio 44. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. 

57-godišnji Obama otputovao je u Sjevernu Karolinu kako bi gledao utakmicu između North Carolina Tar Heelsa i Duke Blue Angelesa - i dok je većina gledatelja nosila bijelu boju i tonove plave, Obama se definitivno istaknuo u crnom od glave do pete. Hit bombericu potpisuje brend Rag & Bone, a njezina je cijena 595 dolara, a dizajnirana je upravo za njega. 

Korisnici na društvenim mrežama, osobito na Twitteru, odmah su uočili njegov styling i bivši je predsjednik vrlo brzo postao tema razgovora! Mngoi su rekli kako je ta jakna "novi level", a neki su iskoristili priliku i zadali "udarac" trenutačnom predsjedniku Donaldu Trumpu, prokomentiravši kako on nikad ne bi mogao isfurati takav styling

Ipak, treba dodati da je Trump jednom viđen u personaliziranoj košulji dugih rukava s izvezenim brojem 45 u siječnju 2918. godine, piše Daily Mail. No, taj personalizirani detalj tad je imao sasvim drugačiji efekt - naime, i dok je Obama dočekan s oduševljenjem, Trumpov potez tad su nazvali opsjednutošću samim sobom i osobnim brendiranjem.

Neki vjeruju kako bi i Obamu tako kritizirali da je broj 44 nosio dok je bio predsjednik, no sad kad više nije na dužnosti, drugačije se gleda na to, piše Daily. 

I brend Rag & Bone ponosno je podijelio fotografiju bivšeg predsjednika u bomberici s njihovim potpisom, a ispod fotografije su napisali:

Fantastični Barack Obama nosio je našu bombericu na UNC/Duke utakmici... Personalizirana za #44.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BilanMandić
BilanMandić
11:48 22.02.2019.

Ismijali Trumpa? Kako vas nije sram nazivati se novinarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije