Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Tužna ispovijest mame: "Nikada nemojte prestati grliti prvi djecu, imam jako dobar razlog za to..."

TikTok/ mamato7_5here_2above
31.12.2020.
u 14:57

Par je nakon gubitka dvoje djece odlučio 'usporiti' i neko vrijeme više ne pokušavati, a čim su opet pokušali ona je prirodno zatrudnjela s trojkama

Crystal i Marco Milutinovic roditelji su petero djece, ali četvero su izgubili: dvoje od prvih trojki samo par dana nakon poroda i blizance nakon spontanog pobačaja. Nedavno je na TikTok-u Milutinovic podijelila dirljivi video u kojem je drugim roditeljima poručila da 'svoju djecu grle što češće, kad god imaju priliku'. 

- Ja svoje nikad prva ne pustim iz svog zagrljaja - rekla je. jer je kaže, prije dvije godine 'ona bila ta koja je morala pustiti'. 

-  Kad sam rodila prve trojke, dvoje je umrlo u dobi od samo tri dana i morali smo ih pustiti. Tog sam si dana rekla da mi se to više neće ponoviti, da moram pustiti svoje dijete iz ruku - ispričala je za The Sun

@mamato7_5here_2above

💃🏽 👶🏼👶🏼👶🏼 ##crushingit ##postpartum ##breastfeeding ##momsoftiktok ##momsover30 ##triplets ##triplets ##csection ##3months ##rainbowbaby ##1in4

♬ Money (amended) - Cardi B

Par je inače pet godina proveo pokušavajući začeti svoje prvo dijete, sina Demitirja koji sada ima tri godine, a kako je njoj dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika, bili su presretni kad je ona ostala trudna. Nakon toga je 2018. godine prirodnim putem zatrudnjela i sa trojkama, koje su na svijet stigle iznenada nakon samo 24 tjedna. Ipak, dvoje djece nije preživjelo.

Prisjećajući se tog tragičnog gubitka, Milutinovic je na TikTok-u podijelila kratki video na kojem se vidi kako grli jedino dijete koje je tada preživjelo, curicu Lanu koja je po rođenju težila svega 708 grama. Ona je u bolnici provela dugih 109 dana, a za to je vrijeme dobila i bakteriju E-Coli i razvila kroničnu bolest pluća.

@mamato7_5here_2above

#crazy #itreallydobelikethat #howbizarre #triplets #really #buthow #storytime #truestory #triplet #twins #momsoftiktok #momsover30 #miracle #insane

♬ original sound - Alex Drachnik

Usprkos tome Lana je danas zdrava i vesela djevojčica, a Milutinovic je brzo otkrila da je trudna i s blizancima - opet prirodnim putem - ali je nažalost i njih izgubila nakon spontanog pobačaja.

Par je odlučio 'usporiti' i neko vrijeme više ne pokušavati, a čim su opet pokušali ona je zatrudnjela s trojkama. pa je u rujnu ove godine dočekala Malinu, Kostadina i Aleksiju.

Požari, pandemija, Trump i Brexit... Film o godini luđoj od fikcije

1/2

- Prije samo godinu dana sam mislila kako nam obitelj nikad neće biti potpuna, nakon gubitka sina i kćeri - napisala je, ali sad se,  dok gleda svu svoju djecu opet osjeća kao da je 'sve na svom mjestu'.

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Objavljuje Večernji list u Ponedjeljak, 11. svibnja 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije