Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš početak sezone

Turiste dočekale poluprazne police i nespremni ugostitelji

Turisti
vl
28.06.2011.
u 15:04

Teško je zamisliti da je spajanje praznika mnogih hrvatskih građana uspjelo iznenaditi turističke djelatnike, trgovce i ugostitelje na Jadranu

Teško je zamisliti da je spajanje praznika mnogih hrvatskih građana uspjelo iznenaditi turističke djelatnike, trgovce i ugostitelje na Jadranu, ali, nažalost, i to se dogodilo. Zagrepčanka E. B. požalila nam se na kompletnu uslugu na otoku Viru, gdje su je u tamošnjem najvećem supermarketu dočekale prazne police, loš izbor, ali i poprilično neljubazni djelatnici. 

– Došla sam u najveću trgovinu kupiti neke sitnice, a pola onoga što sam tražila nisu imali. Police su bile poluprazne. Mislim da su se trgovci trebali bolje pripremiti. U trgovinu sam ušla u 21.30 sati, a jedna od zaposlenica već je prala pod i govorila mi da ne hodam po opranom dijelu iako rade do 22 sata! Mislim da je to loš početak nove turističke sezone – ističe E. B. i napominje da su u jednom od brojnih kafića od pet traženih pića imali samo jedno, dok je u drugome naručila dvije Cedevite, ali su imali samo jednu!

Ključne riječi

Komentara 20

TH
than
15:21 28.06.2011.

Jadna Zagrebcanka, bas ju zalim... Inace, preko vikenda je i u Zagrebu u supermarketima bila jadna ponuda, pa nije trebala tako daleko ici da se u to uvjeri.

MA
Majur
16:34 28.06.2011.

Ih....Vir,divlji otok sa divljim vikendicama....onaj tko je bio tamo zna da se Vir ne moze usporedjivati sa drugim mjestima.....bio sam jednom kao dijete tamo,svaku vecer je bila policija,tucnjave,pucnjave,razbijene glave,a domaci znaju od kud su ti koji imaju vikendice tamo....jednostavno divlje......

LI
liliZG
15:19 28.06.2011.

..........gđa E.B. je očito pala s kruške, pa to je normalno stanje na jadranu već od početka turizma u hrvata. Mi smo jedne godine 15.06. pitali vlasnika kafića na obali, zašto ga nije otvorio , pa nije još počela seznona, a na plaži ljudi toliko da si se morao ranije ustati i staviti ručnik da bi te dočekalo kakvo takvo mjesto na plaži..........a čovjek tek pitura drveninu na kafiću........... ......znači kod večine vrijedi pošaljite nam lovu i ne morate ni dolaziti.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije