Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽILI SMO

Trudničke majice su od 100, hlače od 200 i trenirke oko 150 kuna

trudnice,trudne žene,portal
Grgo Jelavić/PIXSELL
28.03.2013.
u 12:00

Što odjenuti?
 Birajte kvalitetnu i udobnu odjeću te pamučno donje rublje. Pametna investicija za trudnice su hlače s podesivom pasicom

Biti lijepo odjevena i privlačna i u trudnoći želja je gotovo svake žene koja iščekuje dijete. No sudeći po ponudi trudničke odjeće u zagrebačkim trgovinama, to nije nimalo jednostavno. Takvu odjeću gotovo da treba tražiti povećalom. Mama Nova, trgovina specijalizirana za trudničku odjeću u Westgateu i na Malešnici, pohvaliti se može raznolikom ponudom, a trudnice tu mogu pronaći sve potrebno za dnevne i večernje prilike.

Sniženja ima i za trudnice

– Naše su klijentice iz cijelog Zagreba, ali i iz Varaždina i Čakovca, pa čak i s mora – kažu nam prodavačice iz Mama Nove i dodaju da uvijek imaju nešto na popustu. Nakon dulje potrage trudničku odjeću našli smo u Zari, C&A-u i Benettonu, a H&M-ova trudnička kolekcija može se pronaći tek u City Centeru one na Žitnjaku. Idealna prilika trudnice čeka u Benettonu u Westgateu gdje su na rasprodaji zadnji komadi zimske trudničke kolekcije koji su sniženi i do 70 posto poput hlača s podesivom pasicom od 100 do 350 kuna te majica koje se mogu naći za manje od 100 kuna. Nakon Uskrsa na police će i sve zalihe proljetne i ljetne kolekcije.

Zanimljiva ponuda trudnice očekuje i u trgovinama C&A s bogatim izborom rastezljivih majica, tunika i trenirki od 150 kuna, a pronaći se mogu i jednodijelni badići do 200 kuna te baloneri na preklop. No, sudeći po ponudi koja nije prevelika, a još je k tome i vesela kako i priliči iščekivanju bebe, poslovne i ozbiljnije trudničke komade izuzetno je teško pronaći. U trgovinama s dječjom opremom, kao što je Baby Center, trudnička odjeća mali je dodatak ponudi, a cijene su nešto više.

Birajte jednobojno

Osim gdje pronaći, mnoge trudnice muči i pitanje u što se isplati uložiti novac. Prije svega na umu treba imati da je pametnije uložiti u nekoliko kvalitetnih i prije svega udobnih komada. Trudnoća ne znači da nužno morate obnoviti kompletnu garderobu, već pametno uložiti u komade poput hlača s podesivom pasicom koje možete prilagoditi trbuhu. Pametan su odabir i haljine te košulje i tunike koje neće stezati i žuljati. Birajte jednobojne komade koje možete lako kombinirati. Kada je donje rublje u pitanju, birajte pamučno i kvalitetno jer bi vas donje rublje koje inače nosite moglo stezati. Trudnička odjeća dobro dođe i nakon porođaja jer rijetko koja žena iz rodilišta izađe s vitkom linijom kojom se mogla pohvaliti prije trudnoće.

>> Znate li što trudnice nikako ne bi smjele?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije