Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra strana trudnoće

Trudnice, uz ove položaje u seksu doživjet ćete orgazme o kakvima ste dosad samo sanjale

Lucy Macaroni/Cosmopolitan
13.10.2018.
u 19:30

Trudnoća je idealno vrijeme za uživanje u seksu. Ne morate brinuti o tome hoćete li ostati u drugom stanju što znači da se možete u potpunosti opustiti tijekom odnosa, a hormoni vam divljaju...

Muči li vas osjećaj da niste dovoljno gipki ili se bojite za svoju bebu, ne brinite. Ovo su položaji koje su „odobrile trudnice“, a garantiraju ludo dobre orgazme.

Položaj božice (u ležećem stavu)

Evo jedne jednostavne poze za zagrijavanje. Dok čekate da posvjedočite čudu novog života vaš partner može vam sve do porođaja kratiti vrijeme jednim drugim čudom – užitkom oralnog seksa. Smjestite se na rub kreveta kako vam je najudobnije i uživajte! 

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

Ljubavni stolac

Volite li voditi ljubav na način da ste vi gore, u poodmakloj trudnoći morat ćete napraviti neke prilagodbe. Zabacite tijelo malo unazad i oslonite se na dlanove – tako ćete rasporediti težinu trbuha i otvoriti više prostora sebi ili partneru za stimulaciju klitorisa.

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

Kao saliveno

Položaj popularno zvan „žlice“ izvrstan je odabir za seks tijekom trećeg tromjesečja jer trbuh vam sad smeta. Evo što ćete učiniti da bi bilo nezaboravno: postavite „bullet“ vibrator na klitoris i fiksirajte ga tako što ćete ga stisnuti bedrima, a za to vrijeme neka parter odradi svoj dio posla. Nema boljeg položaja od „žlica“ za uživanje u seksu i bliskosti u isto vrijeme.

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

Vrhunska usluga

Udobnost tijekom seksa u trudnoći je na prvom mjestu zato postavite ispod sebe gomilu jastuka, sjednite na rub kreveta i raširite noge. Partner može klečati ili stajati, ovisno o tome koliko jastuka imate na raspolaganju. Kad postignete optimalan položaj trljajte svoj klitoris dok oboje promatrate te glatke i polagane kretnje na vašem prekrasno zaobljenom tijelu. Ako ne možete sami neka partner to radi umjesto vas.

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

Misionarski položaj - napredna verzija

Tijekom drugog i trećeg tromjesječja ne preporuča se dugotrajne ležanje na leđima što znači da misionarsku pozu morate zaboraviti na neko vrijeme. Ukoliko vam je to omiljen položaj u seksu evo spasonosnog rješenja: legnite na bok i poduprite jastukom stražnjicu i leđa. Neka partner legne okrenut prema vama, a noge isprepletite. Ako vam trbuh smeta, on može odmaknuti svoj torzo pa uspravnije gurati spolovilo u vas. U ovom ćete položaju iskoristiti sve prednosti misionarskog položaja, poput toga da možete samo ležati (tijekom trudnoće to se čini vrlo privlačnim), a izbjeći ćete pritisak na donju šuplju venu.

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

Dotakni mi "usne"!

Trudnoća je vrijeme u kojem ćete rado primati partera odostraga. Začinite malo seks prebacivanjem akcije u dnevni boravak gdje ćete klečati na omiljenoj sofi. Partner će tada biti u izvrsnom položaju za stimuliranje vaših vanjskih usana koje su – kao i većina vašeg tijela u ovom periodu – opasno natečene. U ovom slučaju to je jako, jako dobra stvar. Vjerujte nam!

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

Čarobni jastuk

Ako ste trudni velika je vjerojatnost da vam je netko već darovao jastuk za dojenje. Ova zgodna i korisna stvarčica može poslužiti i u druge svrhe. Legnite na njega i pažljivo smjestite trbuh u šupljinu jastuka jer tako ćete ga osloboditi pritiska. Partner neka ulazi u vas s boka.

Foto: Lucy Macaroni/Cosmopolitan

 

 

Ključne riječi

Komentara 31

KA
kakačinka
19:35 13.10.2018.

Brisem večernji nakon ovog. Ovo stvarno nije normalno

TO
toljaga22
19:33 13.10.2018.

katastrofa

BL
bljak007
20:12 13.10.2018.

Opet sexualno frustrirani V.L.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije