Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODAN tajming

Trudnica 'okinula' selfie, ali sinčić joj je uskočio u kadar i promijenio priču

Trudnica, selfie
Screenshot Facebook
04.05.2018.
u 13:13

Majka dječačića odlučila je napraviti selfie, no baš u tom trenutku on se odlučio "uplesti" pa je fotografija njegove majke postala hit na internetu.

Ako ste trudnica ili već majka, onda možete razumjeti želju trudnica da fotografiraju svoj trbuh u svakom mjesecu trudnoće. Neke čak i češće. Ništa drukčije nije bilo ni s 28-godišnjom trudnicom Georgijom Shortall koja čeka svoje drugo dijete.

Majka dječačića odlučila je napraviti selfie, no baš u tom trenutku on se odlučio "uplesti" pa je fotografija njegove majke postala hit na internetu.

U 30. tjednu trudnoće Georgia je stala pred zrcalo kako bi se fotografirala i poslala fotografiju svojoj prijateljici. Nije primijetila ništa čudnog dok joj prijateljica nije odgovorila uz smijeh i upitala je: "Što mi zapravo želiš pokazati?"

Foto: Screenshot Facebook
Foto: Facebook

Kada je bolje pogledala fotografiju koju je snimila, Georgia je primijetila da je njezin sin u tome trenutku utrčao u kadar, pa se vidjela njegova nožica zbog koje na fotografiji izgleda kao da njegova majka ima penis. Nakon ovoga Georgia je smiješnu fotografiju podijelila na Facebooku gdje je mnoge nasmijala. 

Komentara 5

DU
Deleted user
13:42 04.05.2018.

kakav tajming.....a sto mu je ovo tajming. u kojem dijelu rvacke se to koristi . mora da je to neki lokalni dijalekt osto jos iz irana.

Avatar ShuPac
ShuPac
15:34 04.05.2018.

Mislio sam da ja Karolina Lubina, kad ono novo lice na ''tekstovi za idiote'' sceni :-?

DU
Deleted user
15:37 04.05.2018.

I odmah na Facebook jer svijet sa neskrivenom usteptalošću čeka ovakve vijesti !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije