Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trosjed popucao, serviserima treba 45 dana da bi izašli na teren

trosjed
Autori: dpl/VLM, on
28.01.2010.
u 18:00

Damir Dukši iz Križevca razočaran je poslovanjem Lesnine, a i trosjedom koji je popucao "iz čista mira".

Damir Dukši (42), umirovljeni hrvatski branitelj i nekadašnji profesionalni vatrogasac iz Križevca, neugodno se iznenadio kad je na novom trosjedu od umjetne kože pod nazivom GRT M 157, slovenskog proizvođača Lesnine, otkrio oštećenja na mjestima na kojima se naslanjao glavom. Na nekoliko je mjesta eko koža popucala pa je to 22. prosinca lani reklamirao prodavaonici Lesnine u Varaždinu, gdje je trosjed i kupio 3. veljače prošle godine.

Tada mu je isporučen, nakon što je potkraj prosinca 2008. uz popust uplatio 5048 kuna, odnosno nešto manje od iznosa svoje dvomjesečne mirovine.

- Najprije sam se obratio Lesnini u Zagrebu, ali oni su me uputili na Varaždin. Referent prodaje u Varaždinu Darko Lesar e-mailom je prenio odgovor dobavljača pokućstva da eko koža Florida 4100 ne puca na način na koji sam opisao, ali da će njihov serviser navratiti do nas, ispričao nam je gospodin Dukša.

U Lesnini su izrazili sumnju da je Damirova supruga čistila eko kožu nekim kemijskim sredstvom, zanimajući se također je li trosjed postavljen pokraj nekog grijaćeg tijela, što je Damir demantirao. U varaždinskoj poslovnici Lesnine doznali smo da je reklamacija kutnog trosjeda koji je Damir Dukši kupio u postupku rješavanja.

- Reklamacije se rješavaju unutar 45 dana, a Dukši nam se obratio 22. prosinca prošle godine, u vrijeme kada više nijedan dobavljač ne radi - kazao je Darko Lesar, prodavač varaždinske poslovnice Lesnine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije