Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskustva korisnika

Trip Advisor objavio listu najzanimljivijih destinacija, provjerite je li Hrvatska među njima

Shutterstock
12.07.2019.
u 13:36

Trip Advisor, najpoznatiji turistički portal i stranica za putovanja, objavio je popis 25 zanimljivih avantura diljem svijeta koje se isplati vidjeti

Trip Advisor napravio je popis 25 najboljih avantura koje se nude turistima u svijetu. Iako se ovoga puta Hrvatska sa svojom ponudom ne nalazi na popisu, mjesto su pronašle brojna zanimljiva mjesta. Prva je tako Italija s turom bez čekanja u redovima po znamenitostima Vatikana, a evo i ostalih.

Vatikan

Foto: Shutterstock

Italija nudi obilazak bez duljih čekanja na ulazak na znamenita mjesta Vatikana, u muzeje, Sikstinsku kapelu i Baziliku svetog Petra. Grupe su od samo 12 ljudi, a vodič objašnjava najzanimljivije stvari. Ova tura stoji 465 kuna.

Chicago

Odmah na drugom mjestu nalazi se vožnja turističkim brodom u Chicagu rijekom koja pruža pogled na grad i njegovu arhitekturu. Cijena je 272 kune.

Toskana

Foto: Shutterstock

U Toskani se za 665 kuna mogu vidjeti sve važne stvari i kulturna obilježja u samo jednom danu. Također je uključen vodič, a uz to turisti dobiju i ručak te imaju priliku kušati vrhunska talijanska vina.

Reykjavik

Na Islandu posjetitelji imaju priliku roniti i vidjeti podvodni svijet Silfre u opremi koja je uključena u cijenu. Silfra je mjesto koje se nalazi između dvaju kontinenata, a riječ je o pukotini koja razdvaja euroazijsku i sjevernoameričku tektonsku ploču.

Las Vegas

Foto: Shutterstock

Osim vjenčanja u Vegasu i kockarnice, turisti tamo imaju priliku obići nacionalni park Red Rock kanjon električnim biciklima za 785 kuna.

Od ostalih mjesta na popisu su se pronašli i Pariz i tura na starinskim motociklima, tura po kanalima u Amsterdamu, razgled Ubuda u Indoneziji, Tura s hranom u Kini, rafting u Novom Zelandu, ali i skakanje padobranom, kanjoning u Portugalu, vožnja električnim biciklima i fotografiranje u Barceloni, vožnja balonom u zraku uz šampanjac i doručak, paraglajding u Švicarskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije