Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Trik za uklanjanje celulita koji je srušio internet

Kako sam pobijedila omraženi celulit
Foto: Promo
1/6
18.05.2018.
u 09:03

Drage moje dame, danas ste me ipak uspjele nagovoriti! Prisilile ste me u pisanje ovog članka, budući da više nemam snage svakoj posebno objašnjavati, kako se bori protiv celulita na stražnjici i nogama. Dakle, danas ću tajnu odati svima - dolje ću vam u roku od nekoliko minuta objasniti, kako možete jednostavno ukloniti celulit na stražnjici i nogama!

Bok!

Budući da me svi (još) me poznajete, dozvolite mi da vam se prvo predstavim.  Zovem se Tamara, po zanimanju sam nutricionistica (ili jednostavnije - bavim se savjetovanjem za prehranu), sretno sam udana te trenutno čekam bebu i tome se iznimno veselim.

Budući da mi umor u trudnoći i rad uzimaju puno energije, u zadnje vrijeme i nemam toliko snage i volje za bavljenje sportom. Izgled mog tijela bio mi je oduvijek važan, zato mi zbilja smeta da nisam u „formi“, a istodobno sam svjesna da se sve žene zbog vidljivih tjelesnih „nedostataka“ osjećamo puno lošije.  

Vjerojatno ti je poznato loše raspoloženje zbog grozne frizure, hlača koje ne možemo zakopčati ili pak nekvalitetne maskare koje zbog tvojih jadnih trepavica ne mogu činiti čuda, zar ne? Zbilja tražimo 1001 uzrok za opterećivanje izgledom.

No, ja ovaj put neću govoriti o frizuri, hlačama ili kozmetici. Govorit ću o jednoj puno gorem (ženskom) problemu koji ti je sigurno poznat. 

Foto: Promo


Prvo ću ti reći da sam se oduvijek voljela baviti sportom, posebice trčanjem te sam zbog toga uvijek imala lijepu i vitku figuru. Na mojoj volji za sport te mojoj figuri zavidjele su mi brojne prijateljice. Ali unatoč tome, malo koja je zbilja slušala moje savjete vezane za prehranu i rekreaciju.

A onda se to desilo i meni - najprije me napala neka nepoznata alergija koja mi je uzela puno energije, šefovi na poslu postali su sve zahtjevniji, kućanski poslovi počeli su se gomilati te mi uzeli još ono malo preostale energije koju sam imala, kada sam oko 19 sati dolazila s posla. Sve se još nekako poklopilo s depresivnim vremenom vani, zato sam se jednostavno prestala rekreirati.

A onda se počelo bližiti ljeto koje je sa sobom donijelo...

Inače, ja sam izrazito ljetni tip čovjeka. Uvijek sam jedva čekala toplije vrijeme, godišnji odmor, more, plaže i onaj bezbrižan osjećaj ... Ali nikada prije nisam se susrela s vrlo čestim ženskim problemom. A sada se to dogodilo i meni.

Sve više me počeo smetati izgled moje stražnjice, a pogotovo tijekom kupovanja kupaćih gaćica. Celulit! Sve je počelo na stražnjici, dok je sve više bio vidljiv i na bedrima.

Foto: Promo

Kada sam probavala kupaće gaćice u garderobi, stvarno sam se zgrozila. Prije samo nekoliko tjedana ga nisam ni primijetila, dok se tada u garderobi nije pojavio svom veličinom! U napadu lošeg raspoloženja, vratila sam prodavačici kupaće gaćice te razočarana otišla kući.

Oh, taj ružan celulit

Ne znam kako je bilo tebi, ali meni je celulit uzrokovao puno lošeg raspoloženja i briga. Razmišljala sam, kako se neću usuditi sunčati na trbuhu jer će svi buljiti u moj celulit. Osim toga, nisam više nosila kratke hlače u prisustvu muža, jer sam se bojala njegovog komentara.

Svaki put sam ispred ogledala potrošila puno vremena, gledajući ovo čudovište te sam rukama „natezala“ kožu, iako sam znala da to ništa na pomaže. Prepoznaješ li taj osjećaj?

Odlučila sam se brzo reagirati

Na internetu sam pronašla 1001 tretman za celulit, gdje su svi obećavali da će celulit nestati u roku od nekoliko dana.

To je upravo ono što mi treba, pomislila sam! Nemam više puno vremena - ljeto je pred vratima. Pokušala sam različite kreme, rolere, prilagođavanje prehrane te se ponovno prisilila za trčanje, najmanje par puta tjedno. Misliš li da sam uspjela?

Na godišnji odmor otišla sam istom količinom celulita te u iznimno lošem raspoloženjuPlaže sam izbjegavala i jedva čekala kraj godišnjeg odmora

Možda zvuči nevjerojatno, ali mi je na kraju godišnjeg odmora doslovno laknulo. Celulit mi se i dalje uporno širio, a moja stražnjica i noge postale su grozne. Sve je to ostavilo posljedice na moju psihu i stil odijevanja.

Foto: Promo

Budući da celulit nisam htjela pokazivati u javnosti, počela sam skrivati noge dugim hlačama i suknjama, koje prije nikad ne bi odjenula. Sva očajna počela sam se tješiti, da se time prije ili kasnije suočava svaka žena i da prava pomoć ne postoji.

O sredstvima protiv celulita mogla bih napisati hrpu priručnika

Naime, pokušala sam baš sve. Pročitala internet uzduž i poprijeko. Iako sam se redovito mazala anti-celulitnim kremama, odlazila na masaže i pillinge, rezultat nikako nisam mogla postići. A ja sam svakim danom postajala sve više razočarana.

Za različite preparate i proizvode potrošila sam pravo malo bogatstvo. Onda sam odlučila pokušati nešto sasvim drugačije jer sam shvatila, da kemijom i preparatima jednostavno neće ići.

Shvatila sam da će baš priroda biti moj najveći saveznik

Kao prehranska savjetnica bila sam svjesna da u prirodi postoje određene biljke, koje su koristile već naše bake. Sastojci u tim biljkama imaju prekrasnu sposobnost sagorijevanja masnoća, ubrzavanja cirkulacije i učvršćivanja kože, dajući joj ponovni gladak i mladolik izgled.

Još i danas sam presretna da sam tijekom očajnog proučavanja gradiva na internetu i traženja savršene kombinacije aktivnih sastojaka naišla i na članak o gelu CelluHit (Klikni ovdje za detaljni opis), koji pomaže stimulirati rast stanica i tvorbi kolagenskih stanica, potiče sagorijevanje masnoća, ubrzava cirkulaciju, a sadrži čak i sastojke koji znanstveno dokazano uklanjanju celulit.

Postala sam iznimno radoznala, a priznajem i da sam zbog lošeg iskustva s raznim kremama u prošlosti bila itekako pažljiva te da sam proučila svaki sastojak, koji se nalazi u gelu, a uz to i pročitala na desetke znanstvenih članaka o njima.

Ono što je dobro, jest da mi je to područje poznato i da me takve stvari zanimaju. Znanstvena istraživanja uvjerila su me da još isti trenutak naručim dva gela te da gel isprobam na sebi. Na kraju krajeva, trgovina nudi garanciju u trajanju od 14 dana, što znači da nisam puno riskirala.

Rezultati bili su fantastični!

Prije nego što sam probala, pročitala sam i španjolsku znanstvenu studiju o tom gelu, u kojoj je čak 85 % korisnika potvrdilo da su zadovoljni rezultatom, dok je 80 % svih ispitanika potvrdilo i vidljivo smanjenje celulita*. Pomislila sam, pa neću valjda i ja biti dio onih 15-20%...

Ali je razlika između „prije“ i „poslije“ bila tako vidljiva, da već nakon 20 dana konzumiranja gela nisam mogla vjerovat svojim očima. Koža na stražnjici postajala je sve više napeta i ugodna na dodir, a da o izgledu i ne govorim. Masnoće su se otapale, a ja sam imala osjećaj, kako gel nakon svakog nanošenja aktivno topi i moj celulit. Nevjerojatno!

Foto: Promo

Takvu kombinaciju aktivnih sastojaka, koji bi omogućavali tako dobre rezultate, nisam pronašla još nigdje, zato sam sve ostale kreme i preparate za uklanjanje celulita odmah bacila u smeće.

Danas ponovno sa zadovoljstvom i ponosom pokažem svoju stražnjicu na plaži u kupaćim gaćicama. Vratila sam samopouzdanje i konačno dobila samopoštovanje. Neprocjenjivo!

Svoje zadovoljstvo gelom CelluHit želim podijeliti i s tobom!

Naime, svjesna sam da zbog sličnih problema pate mnoge žene, a time i njihovo samopouzdanje. Vjerojatno nisam jedina žena, koja je zbog celulita imala uništen godišnji odmor i strah od mišljenja mog muža te osjećaja da sam počela stariti.

Zato ti od srca preporučujem da gel pokušaš i ti. Zbilja nemaš što izgubiti. Ako želiš ukloniti taj odvratni celulit, reagiraj odmah! Ukoliko ti gel neće odgovarati, možeš ga poslati natrag, a oni će ti vratiti novac. Dakle, ne riskiraš baš ništa, a to je izvrsno!

Nadam se da ću ti svojim iskustvom barem malo pomoći, da ćeš uspješno pobijediti celulit. Želim ti puno uspjeha i figuru koje se nećeš više trebati sramiti! Iskreno ti preporučujem da pogledaš ovaj proizvod (klikni ovdje) te se sama uvjeriš u cijelu priču - vlastitim očima! Sretno!

Tamara

p.s.: Još jedna informacija, naime, uz kupnju gela iskoristila sam njihovu akciju - 40% popusta i besplatna poštarina u slučaju naručivanja 2 gela! Sve to bilo je dovoljno za dvomjesečni tretman, nekon kojeg je moja stražnjica opet seksi i zategnuta. Požuri i naruči gel odmah (klik) - akcija je vremenski ograničena!

Foto: Promo

p.p.s: Razmisli, sada imaš na raspolaganju samo 2 mogućnosti. Možeš i dalje patiti, skrivati svoje noge te stražnjicu. A možeš i naručiti gel CelluHit poput mene i već nakon nekoliko tjedana uživati u novoj seksi figuri te si popraviti raspoloženje. Uvjerena sam da ćeš donijeti ispravnu odluku! ;)

Klikni ovdje i provjeri zašto je gel CelluHit praktički čaroban i zašto sam mu i ja dala priliku te na kraju bila oduševljena rezultatima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije