Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo prijateljstvo

Tri prijateljice odlučile su teške dane provesti zajedno: 'Uselit ćemo se kod jedne, piti vino i gledati serije'

Screenshot
19.03.2020.
u 11:00

Prijateljice su odlučile za vrijeme samoizolacije živjeti zajedno kako ne bi bile usamljene.

Ljudi diljem svijeta zatvoreni su po kućama zbog širenja koronavirusa. Dok neki dobro podnose samoizolaciju, nekima teško pada samoća i radije bi, čak i u ovo teško vrijeme, bili s prijateljima. 

Zato su se tri prijateljice iz sjeverne Engleske, Doreen, Dotty i Jayne odlučile da u karanteni budu zajedno, piše LADBible.com. Sve tri su u sedamdesetima, a poznaju se više od 40 godina. Doreen je rekla za BBC Breakfast: "Tjedan dana ćemo biti u svojim domovima u samoizolaciji, a ako ćemo se nakon toga sve tri osjećati dobro odlučit ćemo u čijoj ćemo kući živjeti."

Njihov dogovor možete poslušati u videu:

Rekle su kako svaka kuća ima otprilike jednak broj soba, ali opet, svaka ima nešto drugo za 'ponuditi'. Dotty and Jayne imaju vrt u kojem mogu biti cijeli dan i vježbati, Doreen ima Netflix i zaista se veseli gledanju serija. Sve tri šale se kako će se definitivno opskrbiti vinom prije nego se izoliraju. 

Ispričale su također da su jako dugo prijateljice i kako se ne bi osjećale ugodno da nisu zajedno tijekom cijele pandemije. "Bile smo jedna uz drugu tijekom rastava i padova, zajedno idemo na odmore i pazimo jedna drugu."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije