Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite

Tri pitanja koja otkrivaju jeste li u vezi s pravom osobom; ako na njih iskreno odgovorite

Pixabay
18.08.2022.
u 14:30

Pitanja glase: "Biste li bili sretni da je ta osoba vaše dijete?", "Da ta osoba izlazi s vašim djetetom, kako biste se osjećali?" i "Da je ta osoba otac vaše djece, kako biste se osjećali?"

27-godišnja Courtney Empey nije, kaže, bila sigurna treba li se vratiti bivšem partneru pa je razgovarala s medicinskom sestrom koja joj je dala nekoliko važnih savjeta; a svode se na tri ključna pitanja.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Ovo su ta pitanja:

  • Biste li bili sretni da je ta osoba vaše dijete?
  • Da ta osoba izlazi s vašim djetetom, kako biste se osjećali?
  • Da je ta osoba otac vaše djece, kako biste se osjećali?

Ova pitanja, rekla je, ne ostavljaju prostor emocijama i tjeraju vas da razmislite odgovara li osoba zaista vašim standardima. Ipak, morate naravno biti iskreni prema sebi i iskreno odgovoriti na njih.

Nakon što si je postavila ova pitanja, Courtney će se, kaže, vratiti svom bivšem. 

- Shvatila sam da želim nekoga pristojnog i hrabrog jer bih to željela i za svoje dijete. Pristala sam opet pokušati s njim, ali odlučili smo da se nigdje nećemo žuriti - rekla je.

- Mnogi su mi priznali da im je ovo pomoglo da prekinu s nekim ili da shvate da je ta osoba prava za njih. Mislim da je ovo sjajan način da  procijenite želite li biti s nekim - zaključila je, a prenosi Metro.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije