Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična ideja!

Treba vam malena, ali praktična torba? Napravite je sami od starih kutija za naočale

TikTok
19.08.2020.
u 07:00

Ovom jednostavnom triku treba svega nekoliko minuta, a izgleda odlično.

Nova društvena mreža TikTok postala je mjesto stvaranja novih trendova, ali i novih, zanimljivih projekata i stvari. Tako je korisnica Chantal Maguire na svom profilu pokazala kako napraviti torbice od starih kutija za naočale, a sve su inspirirane poznatim dizajnerskim brendovima, prenosi Insider.

@chantalmaguire

##FYP ##fashion ##DIY ##goviral

♬ original sound - chantalmaguire

Chantal je pokazala da sve što treba napraviti je otvoriti kutiju za naočale, označiti dva mjesta na obje strane te ih kasnije izbušiti. Zatim kroz te dvije rupe provuče kvaku koju koristi kao dršku za torbu, ali savjetuje da se može koristiti bilo koja stvar učinkovita kao držač.

@chantalmaguire

##FYP ##fashion ##diy ##repurpuse

♬ original sound - chantalmaguire

Također je u novom videu pokazala kako uljepšati torbicu, odnosno dodati kopču i lanac tako da njezine kutije stvarno postanu prave male torbe. Njezin video prikupio je više od 500 tisuća lajkova te je pokrenuo novi trend - stvaranje vlastiti dizajnerskih torbica.

- Torbica je preslatka, a ponovno korištenje starih stvari je odlično - komentirala je jedna korisnica. - Da je Kim Kardashian imala ovakvu torbicu, svi bi bili zaluđeni njom - smatra druga korisnica.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularni Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije