Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao iz snova?

Traže dadilju koja svaki dan mora biti prerušena u Disneyjevu princezu za 340.000 kuna godišnje!

Shutterstock
20.03.2019.
u 15:18

Ako nikada niste prerasli fazu da želite biti princeza iz Disneyjevih crtića, ovo je posao iz snova za vas

Britanski par traži dadilju koja bi na pola radnog vremena čuvala njihove petogodišnje blizanke, no uz jedan poseban uvijet. Dadilja cijelo vrijeme mora biti prerušena u neku Disneyjevu princezu, poput Belle, Pepeljuge, Zlatokose ili Meride.

I sve to za veliku svotu novca od oko 340.000 kuna godišnje. Roditelji se nadaju da će ovakva dadilja biti dobar uzor njihovoj djeci i naučiti ih pravim vrijednostima poput odlučnosti, hrabrosti ili empatije, prenosi Insider. 

Oglas za posao je objavljen na stranici Childcare.co.uk, britanskoj najvećoj platformi za brigu o djeci, učitelje, škole... A oni traže dadilju da radi preko tjedna, na pola radnog vremena u Brookmans Parku, Hertfordshire.

"Kao i mnoge petogodišnjakinje, naše cure su opsjednute Disneyjem, a mi mislimo da je ovo najbolji način da svoje kćeri naučimo pravim stvarima", napisala je majka. 

"Znamo da ovo nije normalan zahtjev za dadilje, ali mislimo kako će tako naše djevojčice naučiti kako biti poput njihovih fantastičnih ženskih uzora", dodaje, pa kaže kako trebaju nekoga tko će se potpuno uživjeti u ulogu i kreativan je. 
Osoba mora biti i malo stroga, jer kako kaže majka djevojčice nekad znaju biti "pravi mali terori". Uz to što dadilja svaki dan mora biti odjevena kao princeza iz Disneyja, morat će djevojčice voditi doma iz škole četiri puta tjedno, organizirati Disney aktivnosti, poput kuhanja, pjevanja, a nekada ih i uspavljivati. Osim plaće, roditelji plaćaju i kostime. 

Upoznajte Sanju! Ona je lovkinja, bajkerica i kolekcionarka Barbie lutaka, a ima ih preko 300!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije