Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
must have

TOP 5 crnih kožnih torbi za svaki ženski stil

Torbe
Foto: h&m
1/6
03.11.2014.
u 13:48

Velike, male, clutch ili shopping, sasvim je svejedno. Iz mora ponuda, izabrali smo favorite, a na popisu "izabranih" našlo se ovih pet "ljepotica".

Baš kao ni cipela, ni torbi nikada dosta.

Crna je kožna torba "must have" baš poput male crne haljine. I teško je odoljeti i zadržati se na samo jednom primjerku ovog modnog dodatka bez kojeg je gotovo nezamislivo napustiti dom. Velike, male, clutch ili shopping, sasvim je svejedno. Iz mora ponuda, izabrali smo svoje favorite, a na popisu "izabranih" našlo se ovih pet "ljepotica".

Burberry, 895$

Foto: h&m

Mango, 229 kn

Foto: h&m

H&M, 99 kn

Foto: h&m

Pull&bear, 179.99 kn

Foto: h&m

H%M, 249 kn

Foto: h&m

>>TOP 13 najljepših crvenih cipela sezone

>>TOP 15 super uskih traperica cijene do 300 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije