Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobru i zlu

Tko su najbolje odjevene mladenke svih vremena...

vjencanje (1)
Foto: pixsell
1/9
11.03.2011.
u 07:00

Od Marilyn Monroe, preko Lady Di do Gwen Stefani - pogledajte u kakvim su se vjenčanicama udale

I dok se očekuje kraljevsko vjenčanje godine (iako, usput budi rečeno, ove se godine udaje i Willamova sestrična Zara Phillips, što je medijski puno manje eksponirano), sve su oči uperene u Sarah Burton, dizajnericu kojoj je povjerena zadaća osmišljavanja vjenčanice Kate Middleton.

Budući da je Sarah savršeno pogodila stil Alexandera McQueena, kojega je zamijenila u tvrtki nakon njegova samoubojstva prije dvije godine, predviđa se kako će vjenčanica biti teatralna i ne baš obična. 

Ove se godine udaju još dvije poznate Britanke - Kate Moss kojoj je vjenčanicu trebao dizajnirati Galliano (pitamo se je li taj angažman trenutačno na ledu ili nije) te Lilly Allen, kojoj će vjenčanu haljinu raditi Chanel. 

A u našoj galeriji pogledajte najljepše vjenčanice svih vremena. 

 

Komentara 4

Avatar Maxich
Maxich
19:29 17.03.2011.

možete me smatrati mišljenom, ali meni je moja vjenčanica bila najljepša i opet bi se u takvoj ili barem sličnoj udala. eto, toliko. a svi ovi potpisi ne čine eleganciju žena koje ih nose niti ljepotu same haljine.

IV
ivabo
08:36 11.03.2011.

a kaj tu vidim ? ništ..

Avatar billybull
billybull
12:49 11.03.2011.

jedan od najglupljih clanaka ikad izdan u vecernjem listu, sa fotografijama na kojima se ne vidi ama bas nista....je li moguce da se objavljuju ovakve ljige samo da bi netko imao razloga traziti honorar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije