Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagađa se

Jaje je lajkalo više od 45 milijuna ljudi, a i dalje je misterij tko je za to zaslužan

Instagram
16.01.2019.
u 15:11

Još uvijek nije poznato tko je vlasnik profila, a pretpostavlja se da se radi o anonimcu iz Londona

Ovih dana niste mogli otići na internet, a da vam negdje nije iskočilo jaje koje je s više od 45 milijuna lajkova na Instagramu srušilo objavu Kylie Jenner i fotku na kojoj je kći Stormi drži za palac. Ipak, još uvijek nije otkriveno tko stoji iza profila EGG GANG, odnosno nadimka @world_record_egg koji na instagramu ima gotovo sedam milijuna pratitelja, a to je brojka o kojoj mnogi influenceri sanjaju.

>> Pogledajte video o tome kako je obično jaje srušilo rekord Kylie Jenner

Portal Mashable nabrojao je koje su sve činjenice poznate o osobi koja stoji iza ovog jednostavnog, smiješnog, ali genijalnog "projekta". 

Za jaje je zaslužna Henriette, kako kažu "kokoš s britanskog sela", a iza računa stoji anonimac iz Londona koji je za Independent rekao kako na svom pravom Instagram-profilu broji tek 400 pratitelja. Jaje se zove Eugene, a jedina osoba koja je do sad sumnjiva je Supreme Patty, zvijezda Instagrama koja je poznata po tome što si je uštrcala limunski sok u oči - naime, Patty se sam nije izjasnio, ali su njegovi prijatelji rekao kako bi on mogao stajati iza cijelog fenomena oko jajeta. Na Mashableu sumnjaju u istinitost te tvrdnje, no kažu kako možda i postoji šansa jer EGG GANG prati Patty na društvenim mrežama... 

Koliko se "zaplela" cijela priča oko jajeta, dokazuje i činjenica da mnogi pokušavaju zaraditi na njegovoj popularnosti pa su u prodaju puštene i majice s natpisom "I liked the Egg", odnosno "Lajkao sam jaje", a prodaje se po cijeni od 19,50 dolara. 

Foto: Everpress

Mnogima je jaje poslužio kao inspiracija pa je na Facebooku osvanuo i video sa zanimljivom manikurom - svaki je nokat, naime, prekriven mini jajetom, a pozornost je stavljena baš na svaki detalj.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar VinkoL
VinkoL
15:26 16.01.2019.

Kad misliš da je glupost dosegnula svoj vrhunac ovakvi te demantiraju.

DU
Deleted user
17:03 16.01.2019.

wtf?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije