Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Louboutinova bajka

Tko ne bi poželio biti Pepeljuga i nositi staklene louboutinke?!

christian louboutin
Christian Louboutin
27.04.2012.
u 00:01

Pepeljuga će ovog ljeta dobiti staklene cipele s crvenim potplatima od svog princa, postolarskog čarobnjaka Christiana Louboutina, a u Londonu se u ponedjeljak otvara izložba posvećena crvenim potplatima

Christian Louboutin "oživio" je Pepeljuginu bajku na jedini način na koji taj postolarski genij to može – kreiranjem staklenih cipelica o kojima sve male djevojčice sanjaju. No Louboutin će im, naravno, udahnuti "čarobne moći" – crvene potplate.

Staklene louboutinke dizajner će predstaviti ovog ljeta, i to u čast ponovnom DVD-izdanju Disneyjeve "Pepeljuge". A o suradnji s Disneyjem Louboutin je oduševljeno priznao:
– Tako sam sretan što su mi se ukrstili kreativni putovi s Pepeljugom, uzorom i starijima i mlađima, kao i statusnim simbolom u svijetu cipela.

Osim bajkovite suradnje, ovaj postolarski genij u ponedjeljak će u Londonu, u Muzeju dizajna, otvoriti izložbu posvećenu svojoj 20-godišnjoj karijeri. Izložba je otvorena do 8. srpnja pa, ako se nađete tada u Londonu, obvezno posjetite ovu modnu retrospektivu posvećenu tim kultnim crvenim potplatima koji su brojnim ženama promijenili život.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije