Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konoba Bukara, Drvenik

Tko bi odolio tako friškim školjkama?

Turisticka patrola u Drveniku
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
09.07.2021.
u 08:57

U Bukari je odlična i riba, a cijene prihvatljive

Konoba Bukara na izvrsnoj je poziciji, terasa joj je tik uz glavnu plažu u Gornjoj Vali. Inače, u Drveniku su čak 32 ugostiteljska objekta, od kojih je impresivnih 20 restorana. Teško je bilo izabrati.

Mještani kažu da je u restoranima na rivi sve domaće. Ugledali smo konobara kako u kašeti nosi svježe školjke, upravo izvađene iz mora, što nas je privuklo u Bukaru, konobu u kojoj baštine tradiciju dalmatinske kuhinje. U Bukari je odlična i riba, a cijene prihvatljive.

06.07.2021., Drvenik - Turisticka patrola u Drveniku. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Nema Drvenik ni inače visoke cijene. Kava je 7 do 9 kuna, pivo 12 do 18. Bukara nudi pašticadu s njokima za 100 kn, špagete s mušulama za 90. Svježe kamenice su 90 kuna za porciju. Dagnje na buzaru su 80, dok je buzara od škampi ili kozica 140 kuna. Odrezak tune je 130, oslić 120, komarča 130, a zubatac, šampjer i škarpina po 150 kuna. Možete ih zaliti dubrovačkom malvasijom za 180 kuna za butelju, tramincem za 160 kuna ili Principovcem iz Iločkih podruma za 220 kn. Zasladiti se možete tiramisuom ili tortom za 20 kuna. Dobar tek!

Restoran ocjene Večernjakove zvjezdice

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 48

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 13

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 20

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4

UKUPNO: 95

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije