Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi posao

Tjedno potroši 36 tisuća kuna na dizajnersku odjeću: 'Ne radim, sve to plaća moj mlađi dečko'

Instagram
06.05.2020.
u 12:14

Ova majka živi vrlo luksuzan život prepun dizajnerske odjeće i skupih automobila, no priznaje da si ništa nije sama priuštila.

Jedna majka iz Australije otkrila je da živi jako luskuznim životom, a tjedno može potrošiti čak do 36 tisuća kuna na dizajnerske cipele, odjeću i torbe. No, priznala je da ne radi i ne planira pronaći posao, već sve njezine troškove pokriva njezin mlađi dečko, prenosi The Sun.

Margarita Tomovska, 29, postala je poznata nakon što je otišla u zatvor zbog uključenosti u policijsku potjeru, dok je njezin trogodišnjak bio na stražnjem sjedalu nevezan. Tada je dobila i nadimak ‘Mercedes mama’ te je njezin luksuzan život privukao pratitelje pa ih na Instagramu ima gotovo sedamdeset tisuća. Ispričala je da nema posao te ostaje doma sa svojim djetetom, što je natjeralo njezine pratitelje zbunjenost zbog luksuznih automobila  i dizajnerske odjeće koje ona stalno objavljuje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Versace head to toe 🤑 #MercedesMum

Objavu dijeli ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska)

Kada su je na Instagramu pitali kako si može priuštiti takav život, pokazala je svoje bankovno stanje, koje broji više od petsto tisuća funti, oko 4,5 milijuna kuna. Priznala je da tjedno potroši oko 36 tisuća kuna, a da to sve financira ‘njezin muškarac’. Također je rekla kako ne planira pronaći posao jer nema potrebe da radi. 

Objasnila je kako njihova veza nije tipična kako svi misle, to jest da on nije njezin ‘sugar daddy’, stariji muškarac koji u zamjenu za novac dobije tražene usluge od mladih djevojaka. Riječ je o muškarcu mlađem od nje, kojem ne želi otkriti identitet jer će ga onda, kako sama kaže, druge djevojke pokušati preoteti od nje. “Cure su zmije i pokušat će biti s njim samo da imaju moj život. To mi se dogodilo već tri puta”, ispričala je Margarita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love with this crop top from @hotmiamishades USE CODE 👉🏼 MARG10 for 10% off 💲💲

Objavu dijeli ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska)

Svojim pratiteljima također je priznala da trenutno piše knjigu o svojim iskustvima, uglavnom o četiri mjeseca koje je provela u zatvoru, za koje je rekla da su bili ‘iskustvo koje se događa samo jednom u životu’ te ‘uopće nisu bili loši’.

Pogledajte što sve možete pronaći u second hand dućanima za samo 40 kuna:

Komentara 11

Avatar Kalladin
Kalladin
14:32 06.05.2020.

E pa? I to je posao. Koja je razlika između nje koja nudi "malu" za tuđe novce i vas koji pišete i copy pastate za tuđe novce. Prostitucija i jedno i drugo.

AS
asper
09:31 07.05.2020.

Mislim da bi hrvatske srednje škole tebale za cure (i pokojeg dečka) otvoriti smjer"Sponzorska srednja škola". Predavačice bi mogle btii Seve i K. Mandarina, Knoll, itd. Predmeti kao: "Sponzorstvo starijeg muškarca", "Mlade nogometne zvijezde - taktika lova", "Zavodništvo i koketiranje",, "Odokativno procjenjivanje financijskog stanja", "Strategija ucjenjivanja djetetom", itd. Udžbenici, bar za početak,: "Gola istina (N. Celzijus), "Dobrodošao u klub" (Seve), sve knjige poštovane Žuži Jelinek (za one koje žele biti dame),...

Avatar Čudomix
Čudomix
14:18 06.05.2020.

Ova izgleda bez veze. Ne zna ni sama što je snašlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije