Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlasci, dečki...

Tinejdžerke se svađaju s mamom svaki drugi dan

majka, kćer (1)
Thinkstock
16.05.2013.
u 13:00

Hormoni divljaju, pa su djevojke u toj osjetljivoj dobi spremne odgovoriti na svaku sitnicu i tako prouzročiti svađu...

Prosječna tinejdžerka s mamom se posvađa 183 puta godišnje i 257 puta s braćom ili sestrama, a plaču više od 120 puta. Vratima zbog ljutnje tresnu prosječno 160 puta, stoji na Daily Mail.

Koji su najglavniji razlozi za svađu? Pa svakako je na vrhu liste neuredna soba, pa bezobrazne riječi, loši odnosi s braćom i sestrama, odnosi s dečkima i kasni izlasci.

Djevojke tek kad navrše 23. godine života počinju cijeniti i shvaćati ulogu majke u njenom životu. S očevima se svađaju manje, "tek" 157 puta godišnje, a s prijateljicama 125 puta. Naravno još jedan veliki razlog za svađu je i veliki telefonski račun nakon prosječno 274 sata godišnje koliko provedu na telefonu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije