Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI EKSPERIMENTIRATI

Tiktokerica šokirala korisnike neobičnim make up trikom: 'Svaki dan brijem obrve!'

Tik Tok
13.06.2022.
u 10:30

Mnogi korisnici pisali su joj da je to zapravo odlična ideja, ali bilo je i onih koji su pisali da oni tako nešto ne bi nikada napravili

Jedna je vizažistica na Tik Toku otkrila jedan neobičan beauty trik; ona svaki dan, kaže, brije svoje obrve da bi joj ih kasnije bilo lakše nacrtati. Voli, dodaje, eksperimentirati s bojama i oblicima obrva, a ako su po njima dlačice, to joj otežava posao.

Kako piše The Sun, vizažistica Lisa podijelila je na svom profilu video u kojem pokazuje kako brije svoje obrve i otkriva kakve proizvode za to koristi, najčešće uljno sredstvo za čišćenje lica i britvicu.

 Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

- Imam jako guste dlačice zbog čega mi je vrlo teško oblikovati i šminkati obrve, a s obzirom na to da vrlo brzo rastu odlučila sam ih redovito brijati. Ako ste ikada razmišljali o tome, probajte! - rekla je u videu. 

Objasnila je i da joj je sada puno lakše raditi sa svojim obrvama što god poželi jer nema dlačice koje ju u tome ometaju. Priznala je i da je u početku bilo grozno vidjeti svoje lice bez obrva, te da su ju ljudi čudno gledali kada bi ju vidjeli na cesti, ali sada je naučila cijeniti sebe i puna je samopouzdanja

 

@_lisaartistry Most of you already know why I shave my brows off, but I still get this question so I made a video about it. 😌 #browless #nobrows #shavedbrows ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

Njezin video na Tik Toku u tjedan dana skupio je preko 2,4 milijuna pregleda i tisuće komentara. Mnogi korisnici pisali su joj da je to zapravo odlična ideja, ali bilo je i onih koji su pisali da oni tako nešto ne bi nikada napravili. 

- Ja sam svoje obrve uvijek izbjeljivala, ali sada ću probati ovo - napisala je jedna korisnica. 

"Nikada mi ovo ne bi palo napamet, ali zapravo je genijalno", komentirala je druga, a treća je dodala: "Svaka čast, ali ja to ne bih nikako mogla napraviti."

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije