Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Tiktokerica preporučila: Slijedite ove korake i kupaonica će uvijek biti mirisna i čista

TikTok
02.04.2021.
u 09:29

Samo tri koraka i kupaonica blista.

Chantel Mila iz Melbournea u Australiji trenutno je jedna od najpopularnijih influencerica koje dijele savjete za održavanje i čistoću doma. Sa svojim pratiteljima na TikToku nedavno je podijelila super trikove kako održati kupaonicu čistom i urednom u samo 3 koraka.

Četku osušite u zahodu
Nakon što ste očistili zahod, četku stavite između daske i donjeg dijela školjke kako bi se pravilno osušila prije nego je vratite na stalak. Smanjit ćete samim time i širenje bakterija kojima je vlažna podloga idealna za razmnožavanje.

@mama_mila_

Secrets to a clean and beautiful bathroom 🌿 #cleaninghacks #homehacks #tipsandtricks #bathroomaesthetic

♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) - Ashnikko

Upotrijebite eterična ulja
Kako bi kupaonica uvijek bila mirisna, dodajte tri kapi eteričnog ulja po izboru u valjak od toaletnog papira. Miris će se proširiti cijelom kupaonicom, a Chantel preporučuje pepermint ili limunsku travu koji će pružiti svježinu.

Sami napravite sredstvo za čišćenje
Uzmite bijeli ocat, deterdžent za suđe i ulje čajevca - sve pomiješajte i stavite u bocu s raspršivačem. Ovime možete čistiti ogledalo i tuš kabinu, prenosi The Sun.

Kokosovo ulje je, osim za njegu kože i kuhanje, odlično za čišćenje - evo kako ga iskoristiti:

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije