Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trik za lijene?

TikToker pokazao kako ribež koristi da ga poslije ne treba prati, a reakcije su podijeljene

TikTok/@kanisrezepte
05.05.2021.
u 20:54

Video sa savjetom za održavanje ribeža čistim pogledan je više od tri milijuna puta, no neki misle da je ovaj 'trik' samo za lijene i ekološki neosviještene

Uz sitne oštrice koje kidaju kuhinjske spužve, nakupljanje komadića hrane koji se ne daju van i obavezno čuvanje prstiju, ribež spada u ona kuhinjska pomagala koja nitko ne pere baš rado.

Mnoge je zato oduševila ideja jednog TikTok korisnika koji je u svom kratkom videu pokazao kako se ribež može koristiti bez da se ikad zaprlja, pa se ne mora ni prati. 

Sve što za to trebate - pokazao je korisnik @kanisrezepte, je plastična vrećica.

Njegov video sa savjetom za održavanje ribeža čistim pogledan je više od tri milijuna puta, a pokazuje kako korisnik s njim riba sir i češnjak bez da namirnice uopće dotaknu 'zube' ribeža.

@kanisrezepte

Für die saubere Variante🤫 #tricks #foryou #viral #fyp #lernenmittiktok #keşfet #lifehacks #foodhacks #tutorials #fds #trend #cook #kitchen #hack

♬ Aint No simpin - Where’s the hoodie Tee?

S plastičnom vrećicom preko ribeža hrana ga ne prlja, a oštrice su i ispod vrećice dovoljno snažne da usitne namirnice - pa je rezultat isti - a ribež potpuno čist.

Do 30. lipnja imat ćemo više od dva milijuna doza cjepiva

1/3

.Jedna se žena ipak pitala hoće li ovako vrećica puknuti, no autor videa uvjerava da neće, prenio je The Sun.

Ipak, njegov savjet neke nije oduševio pa su komentirali kako je ovo 'trik samo za lijene', a druge je i razljutio zbog, kako kažu, bespotrebnog korištenja plastike.

- Prestanite tako bez veze trošiti plastiku koja se ne razgrađuje, jednostavno operite ribež! - ljutito je poručio jedan ekološki osviješteni TikToker.

Znate li koliko biste praška za rublje zapravo trebali koristiti?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije