Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ovo očekivali

Tijekom renovacije kuće pronašli skrivenu kupaonicu: 'Samo smo htjeli srušiti dio zida'

TikTok
28.04.2021.
u 16:30

Tijekom renovacije, odlučili su srušiti dio zida, ali na kraju su pronašli puno više nego što su očekivali.

Jedan par ostao je oduševljen nakon što su poslije renovacije svoje kuće pronašli skrivenu kupaonicu. U videozapisu podijeljenom na TikToku, majka Mia otkrila je da su otkrili novi prostor nakon što su srušili zid u novokupljenoj kući.

Mia i njezin partner nedavno su kupili svoj prvi dom u Oklahomi i odlučili zabilježiti renovaciju i obnovu svoje kuće, kako prenosi Mirror. Cijelu stvar objavljivali su na društvenim mrežama, ali ovaj video postao je veoma popularan te prikupio više od 1,6 milijuna pregleda.

@mia_bug

Renovation finds...why 😫 ##renovations ##firsthome ##housetohome

♬ Oh No - Kreepa

Tijekom svojih renovacija, odlučili su srušiti dio zida, ali na kraju su pronašli puno više nego što su očekivali. Iza zida nalazio se sasvim popločan tuš u kojem se i dalje nalazila posuda za sapun na zidu te nepokriveni vodovod. 

U dodatnom videu par je objasnio da nisu znali što se nalazi iza ovog zida, ali i kako je uopće došlo za njihove zabune. 

@mia_bug

Reply to @mr.whiskeypug the seller was NOT fun to work with @tjschultz45 ##homerenovation ##housetohome

♬ original sound - Miabug

- Bili smo u potrazi za svojim prvim domom, imali smo budžet od 150 tisuća dolara (oko 960 tisuća kuna), što je stvarno malo na ovom tržištu. I znali smo da će se, naravno, morati obaviti neki poslovi. Prodavač nam je rekao da je soba zatvorena jer je curila odvodna posuda i da je to mali popravak. Pa smo mislili da su je zatvorili jer je nisu htjeli koristiti - objasnila je Mia.

Njihova kuća sada je porasla u vrijednosti, a osim pola kupaonice, oni sada imaju cijelu kupaonicu. Iako su isprva bili ljuti jer im prodavač nije rekao istinu, sada su sretni jer su dobili više nego što su očekivali.

U čudu gledala pločice u tetkinoj kupaonici: Prvo sam mislila da je to grozni san!

1/1

Komentara 2

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:48 28.04.2021.

Da sam normalan, poludio bih. Zar ovakve "vijesti" izlaze i u tiskanom izdanju? Zar to netko plaća?

MO
montello
14:47 29.04.2021.

Netko krivo gradio kucu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije