Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit destinacija

The Mirror: Evo što biste sve trebali vidjeti u Hrvatskoj

Hvar
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
21.11.2018.
u 17:27

NP Plitvička jezera na popisu je nezaobilaznih lokacija u Hrvatskoj u svako godišnje doba.

Hrvatska je mala zemlja, ali ne prestaje oduševljavati strane turiste koji dolaze uživati u našim prirodnim ljepotama. Zemlja je to s predivnim krajolicima i prirodnim ljepotama koje svakako treba istražiti, piše britanski The Mirror. 

Nadaleko poznat Dubrovnik opet je na listi lokacija koje stranci ne bi trebali zaobići prilikom dolaska u Hrvatsku, ali na listi lokacija koje bi također trebalo uvrstiti u plan puta po Hrvatskoj, The Mirror je stavio i ove: 

Plitvička jezera

NP Plitvička jezera na popisu je nezaobilaznih lokacija u Hrvatskoj u svako godišnje doba. Veličanstveni slapovi i tirkizna boja vode jezera uz zeleni okoliš čini savršenu lokaciju za uživanje u svim čulima. Možete uživati u šetnji kroz park, ali i otići do Velikog Slapa visine 78 metara. 

Split

Ako tražite mjesto gdje biste željeli uživati u povijesnim i kulturološkim hedonističkim doživljajima, to je svakako Split. Dioklecijanovu palaču nikako ne bi trebalo zaobići, a crkve i katedrale ovoga grada ostavit će vas bez daha. Možete uživati i u vrhunskim gastronomskim ponudama ili prošetati rivom ako niste za istraživanje bogatog noćnog života ovog grada na obali.

NP Krka

I ovaj nacionalni park ostavit će mnoge bez daha s prizorima poput iz nekog filma. Idelano je posjetiti ovu lokaciju za vrijeme toplijih mejseci kada osvježenje možete pronaći ispod nekog slapa. 

Zagreb

Glavni grad Hrvatske pruža razne znamenitosti koje možete obići tijekom jednog ili dva dana. Gornji grad, katedrala, crkva Sv. Marka i glavni zagrebački trg bana Josipa Jelačića neće vas ostaviti ravnodušnim. U Zagrebu se nalazi i jedan od najčudnijih muzeja u svijetu: Muzej prekinutih veza. 

Modra špilja

Nevjerojatne plave boje zbog koje ćete pomisliti da se nalazite u nekoj bajci, špilju na Biševu svakako pokušajte vidjeti. Tijekom ljetne sezone može biti vrlo gužvovito pa birajte vrijeme prije ili poslije sezone kako biste je mogli proučiti bez previše ljudi oko vas. 

Hvar

Otok Hvar poznata je lokacija za mlade turiste željne zabave, pa ako ste za takvu vrstu provoda, ovo će biti idealno mjesto za vas. 

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti  

Ključne riječi

Komentara 23

AE
Aedes2017
17:59 21.11.2018.

wol, jesi li ti ikad vidio Osijek , Đakovo , Batinu , Ilok ,Bošnjake , Varaždin ,Krapinu e.c.,e.c. ? Ne,nisi. I bolje.

Avatar Dančo
Dančo
20:24 21.11.2018.

Lijepa li si. Neka pati (muhe) koga smeta

Avatar jest
jest
19:33 21.11.2018.

Svakako trebaju vidjeti vojske nezaposlenih mladih koji u Hrvatskoj - raju na zemlji nemaju nikakve budućnosti, posebno trebaju promotriti lica radnika plaćenih ispod 2000 kn dok razmišljaju kako će djeci osigurati krov i hranu, pozornost je potrebna i u slučaju visokoobrazovanih umirovljenika koji kopaju po kontejnerima. No prije svega toga trebaju posjetiti Sabor i Vladu u ovoj fenomenalnoj zemlji iz koje odlaze cijele obitelji i u kojoj je uhljeba više od zaposlenika u proizvodnji. Dok važno budu srkali svoje koktele bilo bi dobro da prostudiraju lica svojih vrlo uslužnih VSS konobara, priučenih trgovaca, sobarica iz regije koja će postati njihov budući golf teren. Da samo su ptice sretne u Hrvatskoj jer mogu iz nje odletjeti bilo gdje i bilo kada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije