Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosjek je 5 minuta

Jedna od pet osoba odustane od mozgalice: Možete li pronaći patku sa čuperkom na glavi?

PlumbNation
25.11.2021.
u 07:00

Teška mozgalica izazvala je probleme, a kažu kako jedna od pet osoba prosječno odustane od pronalaska patkice. Hoćete li vi izdržati do kraja?

Nova zanimljiva mozgalica izaziva ljude da uoče patku s čuperkom na glavi skrivenu među redovima gumenih patkica. Zvuči dovoljno jednostavno, ali mislite li da ste dovoljno vješti da je pronađete i pobijedite rekord?

Foto: PlumbNation

Šarenu zagonetku stvorila je tvrtka PlumbNation sa sjedištem u Velikoj Britaniji, a kako piše The Sun, kreatori su otkrili kako jednoj od deset osoba treba više od pet minuta da pronađe patku sa čuperkom, dok je jedna od pet osoba potpuno odustala.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost
1/15

Ako ne možete pronaći gdje se patkica sakrila, pokušajte pogledati lijevu stranu ilustracije. Ako je još uvijek ne možete uočiti, pogledajte rješenje:

Foto: PlumbNation

Pasta za zube može se koristiti za čišćenje tenisica, pegle…

Ključne riječi

Komentara 7

SI
Simpleton
12:37 25.11.2021.

ravno 12 sec

JG
jozagulikoza.guli
15:58 25.11.2021.

Otvor članak i pogledam sliku. Preteško je to za nene i odustanem. Ajd da prokomentiram. Kadli, 4 komentara prije mene. Tin'ce majstorice... svaki peti... Kak si samo znala? Ovo je za Pulitzerovo nagradu.

SE
sedam
16:49 25.11.2021.

Prvo sam našao čuperak ,a tek onda patke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije