Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatna poliklinika

Terme Selce – izvor zdravlja na Mediteranu

Terme Selce
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
29.03.2019.
u 12:08

U Selcu su se liječili brojni sportaši kao što su nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i skijaš Ivica Kostelić

Terme Selce vrhunskom sportašu pružaju maksimum, pomažu mu da ponovno postane “najbolji od naj­boljih”. Njihova najveća težnja bila je i ostala svakom pacijentu pristupiti s istim ciljem – pružiti mu i više nego što očekuje.

Prije više od 25 godina njihova strast, iskustvo i posvećenost medicini doveli su ih do osnivanja prve privatne Polikli­nike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj, u njihovu vlastitom poslov­nom prostoru koji se prostire na više od 1000 četvornih metara. Glavni cilj bio je pružanje vrhunske usluge pacijentima, klijentima i turistima. Danas se ponose jer imaju tim od više od 44 stručnjaka koji provode zdravstvene programe za posebne ciljne skupine pacijenata i klijenata.

– Pružamo brzu, učinkovitu, pravovremenu i sigurnu uslugu i uvijek dajemo više od onoga što naši pacijenti očekuju. Zado­voljstvo nam je priređivati za njih mala iznenađenja.

U budućnosti želimo nastaviti ostvarivati svoju misiju, slijediti svoju viziju i postati regionalni lider u pružanju usluga najviših standarda u dijagnostici, prevenciji, rehabilitaciji i unapre­đenju zdravlja pacijenata svih dobnih skupina – poručuju iz Terma Selce. Dodaju da posebnu pozornost žele posvetiti “wellbeingu” rizičnih skupina radno aktivnog stanovništva, poput top-menadžmenta, te terapiji rekreativnih i vrhunskih sportaša. Kako bi pružili što ugodnije ozračje, Poliklinika Ter­me ujedno je galerija vrhunskog sporta (“Top Sport Gallery”), izložbena galerija poznatih slikara te mjesto održavanja dru­gih promotivnih i kulturnih događanja….

– Pokrećemo zdravstvene projekte za mlade, sportaše i turiste te smo uključeni u organizaciju brojnih događanja kao što su Dani grada Crikvenice, Europski tjedan kretanja i druge važne prigode. Strastveni smo zagovornici holistič­kog pristupa zdravlju i očuvanja turističkog integriteta cri­kveničke rivijere – kažu u Termama Selce. Njemačka tvrtka Orthogen 2016. godine proglasila ih je “Orthokin centrom izvrsnosti”, a provode i obučavanje liječnika iz Italije i istočne Europe na segmentu regenerativne terapije. Stalnom edu­kacijom, multidisciplinarnim pristupom rehabilitaciji, stalnim praćenjem i ciljanim pristupom postižu izvrsne rezultate. Svi programi odvijaju se pod nadzorom visokokvalificiranih stručnjaka u suradnji s klinikama i specijalnim bolnicama za ortopediju, traumatologiju i neurologiju iz Hrvatske i ino­zemstva. Svi programi fizikalne terapije i rehabilitacije pod stalnim su nadzorom kardiologa, psihologa, kineziologa, fizioterapeuta, medicinskih sestara i masera u suradnji s neurološkim, ortopedskim i traumatološkim službama u Hrvatskoj i inozemstvu. Adresa: Prilaz Ive Lole Ribara 8, Se­lce, tel: 051 764

Sadržaj omogućila HTZ

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije