Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM ZA PET

Televizor u spavaćoj sobi ubija želju za seksom

par
Thinkstock
02.03.2010.
u 08:16

Istraživanje stranice “Dom za 5” pokazalo je da se bez televizora u dnevnoj sobi može, a “posljedice” su brojne: obitelj je više vremena provodila razgovarajući.

Možete li zamisliti svoj dan bez televizora? Ako se uklapate u hrvatski prosjek, vaš je odgovor vjerojatno ne.

Kad se jednoj prosječnoj hrvatskoj obitelji, ovisnoj o toj magičnoj kutiji, pokvario televizor, donijeli su dotad nezamislivu odluku – neće ga popraviti, nego “eutanazirati”.

Televizor je zauvijek prognan iz dnevne sobe, a preživio je samo onaj u sobi za goste. Umjesto trošeći vrijeme na televiziju, članovi obitelji razgovarali su ili se jednostavno družili.

Istraživanje stranice “Dom za 5” pokazalo je da se bez televizora u dnevnoj sobi može, a “posljedice” su brojne: obitelj je više vremena provodila razgovarajući, uistinu su slušali i čuli jedni druge bez popratnih šumova i ometanja, a djeca su postala kreativnija jer su najednom trebala smisliti kako se zabaviti bez televizora...

Mnoga su prijašnja istraživanja, inače, dokazala da je televizor često smetnja, a posebno je to istinito u spavaćoj  sobi. Čarobna kutija u spavaćoj sobi postaje tek čudovišna kutija i samo remeti san i ubija libido, odnosno želju za seksom. Osim što ćete često ostati dulje budni zbog omiljene serije i poslije teže zaspati zbog tek odgledanih scena punih krvi, zračenje televizora remeti san, pa ćete tako imati osjećaj da se niste naspavali.

Istraživanje provedeno svojedobno u Italiji pokazalo je da parovi koji su izgnali televizor iz spavaće sobe dvostruko češće vode ljubav. Brojke su bile još poraznije u višoj životnoj dobi, pa su parovi stariji od 50 godina, koji imaju televizor, vodili ljubav u prosjeku tri puta u dva mjeseca.

Komentara 3

Avatar kresimir*
kresimir*
07:16 03.03.2010.

Dok ti j...., ona gleda televiziju. Tocno.

BO
bomba
15:45 02.03.2010.

Ne ubija. Ja kad j...m, onda j...m. Kad gledam TV, onda gledam TV.

RU
Rumba
11:20 04.03.2010.

Ima ona jedna starinska, ali tako životno istinita \'\' da slabom k ... i dlaka smeta \'\' ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije