Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mmm...

Probajte recept: Teleći kotleti na ciganski

kotleti
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
05.02.2014.
u 14:51

Pripremite kotlete na malo drugačiji način, a po želji poslužite uz pečene krumpire ili pire.

Potrebno (za 4 osobe):

1,5 kg telećih kotleta, 2 glavice crvenog luka, 150 g slanine, 100 g kiselih krastavaca, 200 g šampinjona, 3 rajčice, sol, papar

Priprema: U plitkoj masnoći ispecite kotlete, tako da dobiju zlatno-žutu boju.

Nakon toga, crveni luk isjeckajte sitno, a slaninu, kisele krastavce, gljive i rajčice na kocke veličine 1x1 cm. U loncu, na zagrijanom ulju, pirjajte slaninu, a zatim dodajte crveni luk i nastavite pirjati. Stavite kisele krastavce i gljive i na kraju rajčice. Začinite po ukusu, a kada rajčice puste sok, dodajte kotlete i sve zajedno pirjajte.

>>Prijedlog za ručak: Biftek, pire od čičoke i krumpira te baby povrće

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije