Teleća jetrica na naglo – jednostavno jelo koje najlakše možete "zeznuti". Držite se ovih savjeta!
Po savjete za pripremu smo otišli u restoran "Gabreku", mjesto na kojem se domaće namirnice pripremaju po domaćim receptima. Jetrica treba temeljito očistiti od žilica, a pri prženju pripazite da ne provedu previše vremena na vatri jer će postati tvrda i gumena. Tijekom pripreme podlijte ih telećim (ili povrtnim) temeljcem – bit će mekane "kao duša".
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0