Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zrelost

Tek u četrdesetima žene znaju što žele u seksu

seks
Arhiva VL
04.10.2010.
u 17:00

U dvadesetim i tridesetim godinama žene često glume da im je dobro u krevetu s partnerom.

Dok je već nekoliko istraživanja pokazalo da najsretnije godine žene proživljavaju tek nakon što zakorače u one koje zovemo srednjim godinama, rezultati još jednog istraživanja otkrili su jedan od mogućih uzroka sreće nakon 40. godine. Naime, upravo tada za žene počinje najbolje razdoblje u seksualnim odnosima.

Prema anketi provedenoj na 2000 žena u svom petom desetljeću one se u krevetu zabavljaju bolje no ikad. Tada se, čini se, prestaju brinuti o tome da im tijelo nije dovoljno privlačno pa zato imaju veće samopouzdanje pod plahtama. Osim toga, čak četvrtina udanih žena priznala je preljub.

Čak 80 posto žena priznalo je da je nakon 40. više sklono novim stvarima i eksperimentiranju u krevetu nego u svojim 20-im godinama, na primjer. Stručnjaci pak tvrde da je upravo to razdoblje kad je žensko samopouzdanje na vrhuncu.

Za usporedbu, čak petina žena u svojim tridesetim godinama izjavila je da se tek pretvaraju da su zadovoljne u krevetu. U četrdesetima je to slučaj tek kod sedam posto žena.

Anketu je proveo časopis Top Sante.

Ključne riječi

Komentara 28

MV
Maxim-Vjencanice
16:36 22.10.2010.

Najbolje vjenčanice za Vašu svadbu: http://www.vjencanice-maxim.tk

AT
atronic
16:21 29.10.2010.

http://hotvideo-sex.blogspot.com/

OB
-obrisani-
19:44 04.10.2010.

MILFAČE su zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije