Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva slučajnost!

Tata se šokirao kad je upoznao sinovu novu curu: 'Mislim da je njezino dijete i moje...'

Pixabay
30.06.2022.
u 12:30

Prije je izlazio s njom, a njezin sin je taman toliko star da je mogao biti začet tijekom njihove veze

Kad je riječ o odnosima, neki roditelji možda neće odobravati vašeg partnera, ali kod jednog je mladića slučaj bio potpuno suprotan; naime ispostavilo se da je njegovom ocu itekako sviđa njegova nova djevojka; jer je i sam s njom izlazio!

Ako to nije bilo dovoljno loše, otac je saznao i da žena ima dijete koje je, po njegovoj računici, moglo biti začeto baš dok su njih dvoje bili zajedno. Neimenovani 45-godišnjak je tako na Reddit forumu True Off My Chest napisao da se svom 28-godišnjem sinu  sprema reći da bi sin njegove djevojke mogao biti njegov sin, prenosi Mirror.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

"Danas ću svom sinu reći da je dijete njegove nove djevojke možda moje. Nije bilo nikakve prevare, nikada to ne bih učinio vlastitom sinu. Viđa se s njom tek oko četiri mjeseca, a ona i ja smo izlazili prije dvije godine. To je završilo i izgubili smo kontakt. Ima sina od godinu i pol koji je vrlo vjerojatno moje dijete. Moj sin je rekao da mu je otac nepoznat, ali mi nije dao nikakve druge detalje osim da sama odgaja dijete Ja sam sve povezao, a ne možete ni zamisliti kako je neugodan bio naš ponovni susret...”, napisao je u objavi.

"Srećom, i drugi članovi obitelji su bili u blizini, no ona je bila izbezumljena kao i ja. Ovo se ne može čuvati u tajnosti i ako je to moje dijete, moram znati. Koliko god me boli staviti svog sina u ovu "zbrkanu" poziciju, on mora znati. Dolazi kasnije kako bismo mogli razgovarati. Jako sam nervozan, stvarno ne znam ni odakle da mu počnem objašnjavati ovako nešto...”, zaključio je.

Mnogi korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njegovim priznanjem, te brzo u komentarima podijelili svoja mišljenja.

"Čovječe, nisam tako pretpostavio da će ova priča završiti. Sretno s objavljivanjem vijesti. Nadamo se da sve će shvatiti kako biste vi htjeli”, komentirala je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Sretno... malen je izbor partnera u mjestu u kojem živite? Kakva je vjerojatnost da će završiti baš s njom godinu i nešto kasnije!"

Tata je kasnije ažurirao svoju objavu nakon što je sve priznao svom sinu; rekao je da razgovor nije bio lagan i da je njegov sin bio "jako zbunjen i uzrujan"

"Očekivao sam da će vikati na mene, ali šok je bio prevelik i bio je vrlo ozbiljan. Pobrinuo sam se da zna da ću razumjeti ako je ovo previše za njega pa što god mu treba od mene, pokušat ću to učiniti. Trenutno mu treba samo malo prostora", objasnio je muškarac.

"To neće biti nešto što će on lako preboljeti. Što se tiče očinstva, još uvijek ne znamo ništa o tome. Komunicirao sam s njom da pronađemo mjesto gdje možemo obaviti DNK test pa ćemo to napraviti već ovaj tjedan. Ne mogu više čekati, to će me izluditi..."

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:02 01.07.2022.

Svijet je mali😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije