Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Taman za Valentinovo: Ova žena udala se za svoj omiljeni pokrivač!

Facebook
14.02.2019.
u 13:25

Ovom gestom, prije Dana zaljubljenih, htjela je potaknuti na ljubav prema samome sebi

Pascale Sellick ima 49-godina i uplovila je u bračnu ruku s omiljenim pokrivačem, a na ceremoniji je nosila papuče i pidžamu. 

Foto: Facebook/RTL

Na vjenčanju u engleskom Exteru okupilo se 120 ljudi, a bili su dobrodošli svi koji su odjenuli pidžame. Ova umjetnica rekla je da ju je na vjenčanje s pokrivačem potaknula prijateljica Anna Fitzgerald, također umjetnica, koju je na kraju zaposlila kao organizatoricu vjenčanja, prenosi BBC. 

Foto: Facebook/RTL

Jedna je žena na vjenčanju igrala ulogu majke mladoženje, a druga majke mladenke. Kako pokrivač nije mogao "izgovoriti" svoje zavjete, tu je pomogla publika, odnosno okupljeni gosti. 

U videu pogledajte kako je izgledala ceremonija

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
zip123
19:31 14.02.2019.

Zasto je to toliko bitno za novine?Dali ste svjesni koliko je ta osoba nenormalna?Zasto je to vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije