Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Tajna za savršenu pizzu nije u sastojcima već u jednom triku u pripremi

Shutterstock
08.02.2020.
u 23:12

Saznajte kako ispeći dobru pizzu i kod kuće.

Ako se pitate u čemu je tajna da pizza i kod kuće uvijek ispadne savršena, morate znati da nije riječ o sastojcima. Njih ćete birati po svom osobnom ukusu.

Mnogi misle o tome što će staviti na pizzu - mozzarellu, povrće, dimljenu šunku, kulen i slično, no pritom zaboravljaju na tijesto.

Stručnjaci tvrde kako je riječ o "termodinamici", odnosno, temperaturi pečenja. Pizze se u restoranima i pizzerijama peku u krušnim pećima na temperaturi od 329 stupnjeva i vrućina se raspoređuje ravnomjerno.

Ako nemate krušnu peć, odnosno, pizzu pečete u svojoj kuhinju s plinskom ili električnom pećnicom, tada biste je trebali zagrijati na 230 stupnjeva i tada staviti pizzu unutra.

Imajte na umu da je pečete nekoliko minuta dulje ako ste na tijesto stavili povrće koje može "pustiti" vodu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Germilenka
Germilenka
00:26 09.02.2020.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na -- BredHot.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije