Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svježe mlijeko 'z bregov - trajnost 21 dan

mlijeko
PR
Autor
PR članak
16.05.2011.
u 07:00

Mlijeko produljene trajnosti dolazi u novoj PET boci od 1L koju krasi novi oblik i jedinstven suvremeni dizajn

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti vam inovativni i jedinstveni domaći proizvod na hrvatskom tržištu. Poslovni sustav Vindija, vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji svježeg mlijeka, obogatila je svoj proizvodni asortiman izradivši inovativnu inačicu svježeg mlijeka 'z bregov dvostruko veće trajnosti od dosadašnje.

Proizvod će biti dostupan kupcima 12. svibnja 2011., stoga nam je čast ponuditi vam da među prvima kušate naše novo mlijeko.

Suvremena tehnologija
Svježe mlijeko 'z bregov s trajnošću od 21 dana, na europskom tržištu poznato pod nazivom ESL (“Extended Shelf Life”), rezultat je primjene nove suvremene tehnologije kojom se pomno kontrolirana i sustavno odabrana visokokvalitetna sirovina, domaće svježe mlijeko, termicki obrađuje na višoj temperaturi iznimno kratko vrijeme te ohlađeno puni u aseptičnoj punilici u visokohigenskoj atmosferi u PET boce od 1 L.

Svježe mlijeko visoke hranjive vrijednosti
Osnovna je prednost ESL svježeg mlijeka sačuvana hranjiva vrijednost uz istodobno produljenu trajnost, čime se znatno olakšava planiranje kupnje našim potrošačima. To je mlijeko koje zadržava izvrstan okus i aromu 21 dan, a ne sadržava nikakve aditive i konzervanse i nije ga potrebno kuhati.

Nova boca
Mlijeko produljene trajnosti dolazi u novoj PET boci od 1L koju krasi novi oblik i jedinstven suvremeni dizajn trendy fluorescentnih boja. Kao i standardno Vindijino svježe mlijeko, i produljeno izdanje dolazi u dvije varijante - poznato “zeleno” svježe mlijeko od Vindije punomasno je mlijeko s 3,2% mliječne masti, a “plavo” svježe mlijeko sadržava 1,5% m.m. i obogaćeno je vitaminima A, D i E.

Vjerujemo da ćete prepoznati vrijednost i inovativnost najnovijega Vindijina proizvoda, zato vas pozivamo da kušate novo Vindijino svježe mlijeko 'z bregov i uživate u svježini koja sada traje još dulje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?