Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska turistička zajednica

Svjetski blogeri i influenceri posjetit će i reklamirati Slavoniju i Baranju

Kristjan Staničić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
05.07.2018.
u 17:41

Nakon Zagreba u petak putuju u Slavoniju, gdje će u Osijeku također razgledavati grad, kušati vrhunska vina i piva iz prve hrvatske tvornice piva, da bi potom išli u Baranju, gdje će se u Kopačkom ritu voziti kanuima i tako moći fotografirati bogatu floru i faunu

U Zagreb je u četvrtak stiglo deset svjetski poznatih blogera, vlogera i influencera, koji će u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) od 6. do 10. lipnja posjetiti Slavoniju i Baranju, sudjelujući tako i u novom promotivnom projektu HTZ-a "Visit Slavonia, Share Slavonia", doznaje se iz Glavnog ureda HTZ-a.

"Tih deset svjetski poznatih blogera i influencera dnevno prati više od milijun fanova na društvenim mrežama i vjerujemo kako će znatno pridonijeti i novim kampanjama 'Visit Slavonia, Share Slavonia', koje ćemo provoditi na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter", ističu iz Glavnog ureda HTZ-a.

U provedbi te kampanje sudjeluju slavonske turističke zajednice te Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ), jer su blogeri i influenceri svoj boravak u Hrvatskoj, uz prigodan doček direktora Glavnog ureda HTZ-a Kristjana Staničića i direktorice TZGZ-a Martine Bienenfeld, počeli u Zagrebu, gdje će se upoznati s poviješću, kulturom, znamenitostima i atrakcijama glavnog grada.

Nakon Zagreba u petak putuju u Slavoniju, gdje će u Osijeku također razgledavati grad, kušati vrhunska vina i piva iz prve hrvatske tvornice piva, da bi potom išli u Baranju, gdje će se u Kopačkom ritu voziti kanuima i tako moći fotografirati bogatu floru i faunu.

Posjetit će i nekoliko vinarija, agroturizama i igrati golf u baranjskom selu Popovac, a potkraj posjeta obići će Đakovo i Vinkovce, voziti se brodom po rijekama Bosut i Spačva, dok su Vukovar, Ilok i Vučedol te vožnja Dunavom predviđeni za zadnji dan. 

"Želimo svijetu približiti hrvatsku kontinentalnu ponudu, posebno Slavoniju, koja ima veliki potencijal za razvoj cjelogodišnjeg turizma. U 'srcu' turističke godine stoga ciljano dovodimo svjetski poznate blogere, vlogere i influencere iz svijeta kako bi pokazali da i u ovom dijelu Hrvatske postoji itekako zanimljiv sadržaj za nezaboravni odmor pun doživljaja", poručio je Staničić.

Među blogerima i influencerima su neki od najpopularnijih na tržištima Njemačke, Poljske, UK-a, Švedske, Belgije i Nizozemske, dok jedan dolazi i iz Japana, a svi pojedinačno imaju veliki broj fanova, od 150 tisuća do 250 i više tisuća.

Na dnu najvećeg jezera u svijetu otkrili tajnu skrivanu 3.000 godina

Kristjan Staničić
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije