Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Sviđa mi se moja maćeha, toliko da sam počeo pričati o njoj u snu'

shutterstock
16.07.2021.
u 20:00

Mašta o njoj kad leži u krevetu i jedva čeka da mu otac bude na poslu kako bi mogao biti sama s njom.

- Ne mogu prestati seksualno razmišljati o svojoj maćehi. Moj otac je s njom ti godine, a vjenčali su se prošle godine. Ja imam 21, a ona samo 35 godina te je 10 godina mlađa od mog oca - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Provodi puno vremena sa svojom maćehom jer njegov otac radi duge sate. Ljubazna je, smiješna i vrlo lijepa te puno mu je zanimljivija od djevojaka njegovih godina. Mašta o njoj kad leži u krevetu i jedva čeka da mu otac bude na poslu kako bi mogao biti sama s njom. Čak je o njoj počeo pričati u snu.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Tata me jednom čuo kako izgovaram njezino ime, ali srećom samo se nasmijao. Sretni su u braku i znam da je ne zanimam. Znam da nije u redu i ako bi se išta dogodilo, to bi naštetilo mom ocu, ali ne mogu si pomoći. Što mogu učiniti? - pitao je stručnjakinju.

- Kao i sve simpatije na nedostupne ljude, i vaši će osjećaji s vremenom nestati. Iako je ne možete prestati smatrati privlačnom, možete pokušati odvratiti pozornost s nje. Prestanite tražiti izgovore da ostanete nasamo s njom i umjesto toga izađite van. Usredotočite se na pronalazak nekoga bliže vašim godinama tko može biti s vama - odgovorila mu je Deidre.

Kod frizera je sjedila 13 sati, pa frizuru platila 12.000 kuna! Je li vrijedilo?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:12 17.07.2021.

Bit ce exa izmedu njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije