Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koliko ima godina

Svi mu daju 20 godina manje: Sve je prirodno, samo pazim na prehranu i ne pušim

Instagram
18.08.2020.
u 09:30

Dnevno popije dvije litre mineralne, vježba i pazi na prehranu

Edson Brandao (53) je Instagram influencer i osobni trener iz Nizozemske koji često oduševljava, ali i zbunjuje druge svojim mladolikim izgledom. Kaže kako nikada nije imao plastičnu operaciju, svoje tijelo opisuje kao hram i kaže da je njegov mladenački izgled rezultat izbjegavanja šećera, prerađene i pržene hrane. Ne puši i ne koristi droge. Pije samo mineralnu vodu i to dnevno dvije litre, prenosi Daily Mail.

Budući da je oduvijek samouvjeren, Edson je rekao da sada ima više energije nego ikad u životu i sve je to zahvaljujući pozitivnom razmišljanju, svakodnevnom vježbanju, dobroj prehrani i njezi kože. Pozitivan način razmišljanja je njegovo tajno oružje mladosti i nada se da će dijeljenjem njegovih tajni uspjeti potaknuti druge da promijene svoj životni stil.

- Nikada u životu nisam imao plastične operacije. Uspio sam na prirodan način postići svoj izgled uz zdravu hranu, voće, povrće i pijenje puno vode. Svakodnevno koristim kreme protiv starenja kako bi zadržao mladolik izgled. Svoje tijelo vidim kao hram u kojem živi moja duša. Stoga se brinem za ovaj dragocjeni dar od Boga. Ne postoji razlika između toga kako se osjećam sada u usporedbi s mojim dvadesetima, osjećam da imam istu energiju kao prije. Da budem iskren, osjećam se bolje nego ikad prije - rekao je Edson.

Otkriva kako drugi ne mogu vjerovati da on ima 53 godine - svi misle da je još uvijek u dvadesetima. Sve svoje tajne o mladolikom izgledu Edson dijeli na svom Instagram profilu, a kaže kako voli inspirirati druge na bolje shvaćanje samog sebe.

- Prvi korak u održavanju mladenačkog izgleda je prihvaćanje samog sebe i ljubav prema sebi. U redu ste takvi kakvi jeste. Tada kreirajte svakodnevnu rutinu njege kože, vježbi, zdravog jedenja i pijenja vode. Budite optimist - zaključuje Edson.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 19

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:43 18.08.2020.

Vjerojatno ga je Grubnić podučavao fotošopiranju.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:48 18.08.2020.

Pa on je tek novorodjence - rece Joza Manolic pocitavsi clanak i puneci svoje plucne alveole dimom cigarete.

CH
Changi
17:03 18.08.2020.

Je, i ja imam 154 godine, sutra šaljem fotke...otišle novine u qrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije