Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sveobuhvatna muška njega lica uz samo jedan proizvod

Eisenberg Paris linija proizvoda za muškarce
16.04.2021.
u 10:01

Gel za brijanje Eisenberg Paris Essential Two-In-One čisti lice od nečistoća te štiti i umiruje kožu tokom cijelog dana

Redovita njega i briga oko kože nije samo ženska privilegija i karakteristika, niti bi trebala biti. Njega kože je osnovna potreba i preduvjet za zdrav i njegovan izgled kože muškarca, a istovremeno pomaže u sprječavanju niza problema koje koža ima kad postane osjetljiva. Brijanje je nedvojbeno glavni izvor agresije na kožu muškarca, a kako bi ograničili iritiranje i isušivanje kože lica, proizvodi za brijanje moraju biti formulirani tako da izoliraju i zaštite kožu. Također, koža muškaraca izložena je negativnim djelovanjima, bilo iz okoline uvjetovano klimatskim uvjetima, zagađenjem ili onima vezanim uz životne navike kao što su stres i nedostatak sna, a kad tome dodamo i činjenicu da su muškarci nerijetko pod intenzivnijim stresom i opterećenjem, svakodnevica bez prilagođenog rituala njege i užurbani stil života na licu će zasigurno ostaviti svoje znakove.

Eisenberg Paris linija proizvoda za muškarce pruža rješenja za današnje urbane muškarce, a neophodna njega za jutarnju pripremu kože i užurbanu svakodnevicu skriva se u Essential Two-In-One (150ml/275,00kn). Ovaj dvonamjenski lagani gel namijenjen je svim tipovima kože, a može se koristiti svakodnevno za čišćenje i brijanje lica bez neželjenog isušivanja kože. Zahvaljujući osvježavajućoj formuli omogućava lako, brzo, umirujuće i ugodno brijanje dok aktivni sastojci nježno čiste i stvaraju pjenu, uklanjajući toksine koji se pojavljuju radi onečišćenja, ostavljajući kožu smirenom i zaštićenom tokom cijelog dana.

Gel umasirajte po vlažnoj bradi i nastavite s brijanjem, često ispirući oštricu u vrućoj vodi. Isti postupak primjenjuje se prije brijanja električnim brijačem, dok za uklanjanje nečistoća proizvod nanesite na vlažno lice i bradu te lagano zapjenite. Po završetku lice isperite vodom i osušite ručnikom.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – petak; 8:00-17:30h).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije