Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idemo u školu

Olakšajte si dane prije početka nove školske godine!

idemo u školu
25.08.2015.
u 13:52

Ne propustite magazin „Idemo u školu“ za samo 5 kuna u paketu s Večernjim listom, u subotu 29. kolovoza, i pripremite vašeg školarca za novu školsku godinu.

Znate li da su i poznate osobe morale dobro „zagrijati“ stolac da bi postigle slavu u kojoj danas zasluženo uživaju?

Neki se poznati glumci, pjevači, sportaši i druge osobe iz glamuroznog svijeta showbizza mogu pohvaliti i diplomama prestižnih fakulteta, a o kojim je osobama riječ, možete doznati u magazinu Večernjeg lista „Idemo u školu“, koji izlazi 29. kolovoza.

Na 84 stranica naći će se tu i druge priče zanimljive školarcima, ali i njihovim roditeljima u dane prije početka nove školske godine. Raznovrsne teme, zabavne i edukativne, uz pregršt korisnih savjeta učinit će ovaj magazin nezaobilaznim štivom u svakoj obitelji s djecom školske dobi uoči povratka u školske klupe.

I curicama i dečkima, ali i njihovim mamama, dobro će doći uvid u jesenske izloge naših trgovina kako bi obnovili svoju jesensku garderobu i sa stilom krenuli u školu. Zavirit ćemo i u dom poznate modne blogerice Jasmine Bagarić i doznati kako se njezina obitelj priprema za početak školske godine.

Od stručnjaka psihologa roditelji mogu doznati vrijedne savjete o tome kako pripremiti dijete za polazak u školu. Školarcima donosimo savjete i preporuke kako mudro učiti i na najlakši način svladati obilno školsko gradivo.

Govorimo i o slobodnim aktivnostima djece, zajednički biramo školske torbe te ostali školski pribor.

U magazinu ćete pronaći i niz savjeta koji se odnose na zdravlje djece – od pravilne prehrane do zaraznih bolesti kao i recepte za zdravu i brzu večeru.

Najbolje je da dijete uvijek uči na istom mjestu pa, ako nema vlastitu sobu, roditelji bi mu trebali urediti barem radni kutak. U tome će im pomoći i naše preporuke te izbor detalja iz naših trgovina. Preporučujemo i najbolje knjige za predškolce i školarce te roditeljima skrećemo pozornost na opasnosti koje na dijete vrebaju na internetu te kako ih spriječiti.

Ne propustite magazin „Idemo u školu“ za samo 5 kuna u paketu s Večernjim listom, u subotu 29. kolovoza i pripremite vašeg školarca za novu školsku godinu.

Komentara 2

LA
Lavica7
17:02 25.08.2015.

Uz staro hrvatski pozdrav tako je lijepo vidjeti I nas hrvatski "back to school'... moze li jadni je?

LA
LANA555
16:22 26.08.2015.

Da nije Miki dao klincima knige sad bi im olaksao i pola nih nebi trebali ic u skolu.Hhhhhhhhhhh !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije