Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani vjenčanja

Sve za savršeno sudbonosno "da" na Velesajmu

mladenci
Arhivska fotografija
20.09.2010.
u 18:00

I ove godine Sajam vjenčanja imat će humanitarnu notu - pola prihoda bit će darovano Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Svi budući mladenci koji žele od svog vjenčanja napraviti spektakl, inspiraciju za najluđu feštu moći će pronaći na 7. danima vjenčanja koji će se ove godine od 1. do 3. listopada održati u 8. paviljonu Zagrebačkog velesajma.

No, osim novosti, raskošnih vjenčanica, zanimljivih torti, predivnih fotografija i maštovitih vjenčanih buketa, budući će mladenci, kao i svi drugi posjetitelji, moći pokazati da imaju i veliko srce.

Naime, Dani vjenčanja i ove će godine prikupljati sredstva za pomoć u liječenju djece u Klaićevoj ulici u Zagrebu. To znači da će se organizator odreći pola prihoda od prodanih ulaznica u korist Klinike za dječju kirurgiju Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
malicki
21:45 20.09.2010.

prihod za klaićevu je hvale vrijedna stvar. brakovi su danas jako izgubili na vrijednosti. šareni artikl, kako vidimo nije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije