Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dres zamijenile toaletom

Sve u 16! Pogledajte kako su se naše odbojkašice snašle u ulozi supermodela

Kalendar odbojkašice
Foto: Goran Matijašec
1/17
16.07.2014.
u 12:50

Odbojkašice su na snimanju kalendara nosile ekskluzivne haljine omiljenih domaćih dizajnera: Ivice Skoke, Martine Felje i Aleksandre Dojčinović

Hrvatske odbojkašice snimile su kalendar za 2015. godinu simboličnog naziva „Sve u 16“.

Ovaj jedinstveni kalendar imat će 16 mjeseci, a toliko će trajati i pripreme za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Pod svjetlima reflektora najbolje hrvatske odbojkašice pokazale su svoja glamurozna izdanja u izazovnim kreacijama domaćih dizajnera.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija ostvarila je veliki uspjeh ove godine plasiravši se na Svjetsko prvenstvo koje počinje 23. rujna u Italiji. Nakon uspješne sezone naših reprezentativki i još uspješnijih kvalifikacija, ovaj je plasman potvrdio snagu i kvalitetu koji ima novi tim predvođen već dobro poznatim imenima ženske odbojke, ali i mladim snagama.

Foto: Goran Matijašec

„Ovakav uspjeh reprezentacije nije mogao doći u bolje vrijeme jer se ove godine slavi 90 godina odbojke u Hrvatskoj. Naše odbojkašice čine odličan tim i usavršile su formulu za pobjede i odlične rezultate, a ja vjerujem da će tako nastaviti i na natjecanjima i turnirima koji nam slijede. Svjetsko prvenstvo je uvertira u kvalifikacije za Olimpijske igre 2016. godine u Rio de Janeiru“, izjavio je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Tim povodom hrvatske su reprezentativke snimile kalendar za 2015. godinu te pozitivnu energiju sa sportskih terena pokazale u nešto drugačijem svjetlu. Na trenutak su svoje sportske dresove zamijenile glamuroznim toaletama i pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca u opuštenoj i zabavnoj atmosferi pokazale svoje drugo lice.

Odbojkašice su na snimanju kalendara nosile ekskluzivne haljine omiljenih domaćih dizajnera: Ivice Skoke, Martine Felje i Aleksandre Dojčinović. Profesionalne sportašice odlično su se snašle i u ulozi modela. No, za većinu njih ovo nije bilo prvo takvo snimanje. Podsjetimo, odbojkašice su prije pet godina snimile intrigantan kalendar u izazovnim sportskim opravicama.

Foto: Goran Matijašec

„Ovaj put smo poželjeli pokazati njihovo pravo lice koje se rijetko može vidjeti na sportskim terenima gdje je važna borbenost, a u konačnici je najvažniji rezultat. Javnost ih rijetko ima prilike vidjeti i doživjeti izvan te uloge, a na ovaj način smo im to priuštili. Poigrali smo se ulogama filmskih diva i dobili spontane i prekrasne zabavne trenutke“, izjavio je fotograf Goran Matijašec. Za frizure odbojkašica pobrinula se Katica Topčić, dok je make up djelo Ivane Bilandžije Billy. Kalendar se snimao u studiju Jadran filma pod kreativnim vodstvom Fashion.hr tima.

Odmah nakon snimanja kalendara, dobro raspoložene odbojkašice uputile su se na pripreme za dva važna natjecanja: World Grand Prix i Svjetsko prvenstvo jer im je plasman trenutno jedini prioritet. Nastup u Italiji od 23. rujna do 12. listopada bit će treći nastup hrvatskih odbojkašica na svjetskom prvenstvu. Prva dva bila su u Japanu 1998. i 2010. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije