Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sve je više opasnih ostataka pesticida u hrani. Kako se zaštiti?

ZEOTEX
Foto: Promo
1/5
09.09.2021.
u 12:03

Protiv pogubnih učinaka pesticida u hrani najučinkovitije je boriti se - prirodom. Proizvod ZEOTEX upravo to će učiniti čak i prije konzumacije

U ubrzanoj svakodnevici (p)ostali smo zarobljeni u vremenu sve veće „zagađenosti“ hrane koju svakodnevno kupujemo i konzumiramo. Samo u posljednjih tjedan dana povučeno je više od 16 prehrambenih proizvoda s polica trgovina zbog pesticida opasnih za ljudsko zdravlje. Povlače se sladoledi, mliječni proizvodi, začini... Zamislite samo što se onda sve nalazi na voću i povrću koje je špricano i do nekoliko desetaka puta!

Foto: Arena Hospitality Group

Diljem svijeta koristi se više od 1000 vrsta pesticida, a gotovo su svi svrstani u određenu skupinu otrova -  mnogi su dokazano kancerogeni i toksični za ljudski organizam. I samo „mali“ svakodnevni unos pesticida ima razoran učinak na imunitet, a dugoročno i na opće stanje organizma. Izuzetno osjetljivu skupinu čine djeca na čiji organizam u razvoju toksini iz pesticida imaju mnogo snažniji učinak. Toksini se u organizmu postupno nakupljaju te dugoročno izazivaju razne zdravstvene probleme – alergije, astmu, hormonalne probleme, bolesti reproduktivnog i probavnog sustava, a mogu uzrokovati i slabije pamćenje, teškoće u koordinaciji te smanjiti reflekse i motoričke vještine.

Danas je više nego ikada prije potrebno podizati svijest o učincima pesticida na naše zdravlje. No u ovoj borbi s toksinima nismo i ne želimo biti bespomoćni! Brand ZEOTEX već godinama diže svijest o štetnosti pesticida u namirnicama, a trenutačno je na njegovom Instagram profilu @zeotex_detox  u tijeku kampanja #stoptoksinima. Njihova misija je zdrav način života u punom smislu tih riječi i zaštita od toksina kojih često nažalost nismo svjesni, a rijetko smo na njih i upozoreni. Svoj cilj svakodnevno ostvaruju sa svojim proizvodom ZEOTEX, iza kojeg stoji znanstveno istraživanje i dokazana fantastična djelotvornost u eliminiranju pesticida i štetnih tvari iz namirnica prije konzumacije.

Foto: Arena Hospitality Group

Što je ZEOTEX?

ZEOTEX je 100% prirodan detox mineral vulkanskog podrijetla - zeolit. Poznat po nevjerojatnom detoksikacijskom djelovanju, opravdano se naziva i čarobnim mineralom 21. stoljeća. Zeolit djeluje tako da u svoj kavez (što mu je slikovito i stvarna struktura) zarobljava toksine, pesticide, kancerogene tvari, organske otrove i teške metale te tako čisti namirnice od štetnih tvari prije ulaska u organizam. Sve što je za detox namirnica potrebno napraviti je dodati mjericu ZEOTEX-a u vodu u kojoj se pere voće i povrće, pustiti da odstoji 15-20 minuta i isprati namirnice.

ZEOTEX proizvodi i sve informacije dostupni su na zeotex.hr i na policama DM-a, bio&bio trgovina i ljekarna diljem Hrvatske.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije