Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svaka žena ima priču

Avon
Foto: Promo
1/4
04.02.2020.
u 08:53

Slobodne smo biti ono što jesmo. Slavimo i Dan ljubavi i Dan žena i Dan odmora i Dan ljepote… jer uživamo u svojoj slobodi, lijepe i svoje, svaki dan.

Valentinovo je pred vratima. Nije li zapravo baš dobro da već ovako, početkom godine, počnemo razmišljati o nečem tako lijepom, o ljubavi? Nemojmo gledati Valentinovo kroz razvikanu notu kupovine poklona i “must have” ljubavnih iznenađenja. Kao i svaki drugi dan, i Valentinovo će vam biti onakvo kakvim si ga sami napravite. Zauzmite odmah pozitivan stav, iskoristite sva ta srčeka i zavodljivu crvenu oko vas da probudite osmijeh, strast, da odlučite pozitivnim stavom ući u svaki dan, da kreirate svoju priču koja će vas činiti sretnom i zadovoljnom.

Svaka priča je inspiracija. Gradimo ju korak po korak i ne gledajmo u ono što smo iza sebe ostavili: pogleda i misli upućenih u sutra, u nova poglavlja, nova ideje, nova nadahnuća. Iskoristite dan ljubavi za za pozitivne misli: cijela je godina pred vama i samo uz vlastitu želju i odgovornost, ispunit ćete ju onako kako ste željeli. Iskoristite Valentinovo za inspiraciju.

Nije li već sada vaš pogled na Valentinovo promijenjen? Koliko ćete ponosna biti i na Dan žena, jer jeste žena, svoja i slobodna? Niste li već sada osjetili da u svakom danu možete pronaći pozitivnu poruku, pozitivnu priču?

Foto: Arena Hospitality Group

Što više sjajite, više ćete sjaja dobiti natrag. Nadahnuće možete pronaći i u novom Avonovom parfemu Her Story koji ostavlja dugotrajan dojam nadahnuća strastvenim notama ružičastog papra,odvažnom profinjenošću cvijeta irisa i jedinstvenim dodirom nota pačulija. I vaš miris može pokazati tko ste. Usudite se sanjati. Kreirati svoju priču. #jermogu

Koja je tvoja priča?

Budi dio #HerStory #jermogu pokreta i podijeli svoju ili priču žene koja je za tebe inspiracija. Tagaj @avonhrvatska na instagramu i Avon će vaše priče pratiti, dijeliti, nagraditi!

Foto: Arena Hospitality Group

Sonja Šantar je voditeljica tima u Avonu i naprosto pršti energijom. Svoju priču živi svaki dan: “Ne znam ni početak ni kraj i baš zbog te neizvjesnosti željno iščekujem svako jutro. Pokušavam napraviti balans i izvući maksimalnu pozitivu, nasmijati se prolazniku, voziti bicikl kroz voljeni Osijek… Na kraju dana opuštam se s obitelji, zumbam ili otpjevam koju pjesmu sa zborom.”

Marija Didović iz Pleternice svoju priču dijeli s Avonom. “Upravo me je Avon pretvorio u sigurnu i odvažnu ženu, jer kad ostvariš uspjeh na jednom polju u životu, to se neminovno pretoči i na ostala polja tvog djelovanja. Pronašla s am svoje novo JA, postala svjesna za što sam sve sposobna. Dodatno sam se i društveno angažirala, donijela pozitivne promjene u svojoj zajednici, svojoj obitelji. Promijenila sam svoj život.”

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije