Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minibabuške

Svaka svoju torbu ima. Starija Carolina veću, a mlađa miniverziju

carolina herrera
Foto: CH Carolina Herrera
1/3
15.04.2012.
u 00:01

Carolina Herrera Baez, kći slavne dizajnerice Caroline Herrere, odala je počast majci kolekcijom minitorbi jer joj je stalno prigovarala da nosi prevelike torbe

Carolina Herrera Baez, kći slavne modne dizajnerice Caroline Herrere, kreirala je njoj u čast za njezin lifestyle brend CH Carolina Herrera capsule-kolekciju torbica Mini Matryoshka za proljeće 2012. (originalnu Matryoshku napravila je mama Carolina, a kao inspiracija poslužila joj je babuška, odnosno matrjoška).

- Veličina torbe je oda mojoj majci, koja mi je uvije prigovarala kako nosim prevelike torbe - kroz šalu je rekla kći Carolina na pariškom predstavljanju kolekcije te nastavila:
- Usredotočila sam se na malu veličinu torbe iako i sama više preferiram veće. No mislim da je miniverzija mamine originalne torbe odraz opuštenog, sofisticiranog i ženstvenog stila života. Mini Matryoshka zaista je chic modni dodatak u koji stanu najosnovnije sitnice.

Torbe su napravljenje od posebne vrste luksuzne kože te dolaze u sedam različitih nijansi, i to u color-blockingu, a mlada je Carolina inspiraciju pronašla u Bauhausu.

Herrera Baez, koja je ujedno i kreativna direktorica brenda CH Carolina Herrera te parfema za Carolinu Herreru New York, a radi i na dječjoj kolekciji, rekla je kako je ova linija tek jedna u nizu limitiranih kolekcija koje planira u budućnosti, možda i jednu na godinu. A otkrila je i da već radi na novoj kolekciji.         

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije