Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživajte u prirodi

Sutra ipak nema kiše, pa donosimo nekoliko ideja za jednodnevne izlete u okolici Zagreba

shutterstock
14.05.2021.
u 16:30

Za ove izlete možete se odlučiti i rano ujutro jer vam ne treba puno vremena da stignete do odredišta.

Iako su najavljivali kišu, prognoza kaže da će sutra biti djelomično sunčano i bez pljuskova. Ako ste već, razočarani, otkazali neko vikend putovanje, donosimo ideje za kratke jednodnevne izlete u okolici Zagreba za koje se možete odlučiti u zadnji tren jer se ne trebate dugo voziti do destinacije.

Kanjon Kamačnik 
Trenutno najpopularnije izletište smjestilo se u mjestu Vrbovsko. Staza na kojoj su drveće i rijeka Kamačnik izgleda predivno, a odlična vijest je da nije strma i da bez problema možete po njoj hodati i s djecom.

Park prirode Žumberak
Ako želite pobjeći od gradske buke i odmoriti se uz zelenilo, onda je ovaj park i Samoborsko gorje vaša destinacija ovog vikenda. Možete uživati na obali rijeke, u adrenalinskom parku ili po šetnici. U kanjonu potoka Rakovice nalazi se i Eko selo Žumberak, gdje se možete okušati u jahanju.

Ivanščica
Ako želite malo aktivniji vikend, možete se zaputiti na planinarenje u Zagorje. Vrh Ivanščice je najviša točka Hrvatskog zagorja i ujedno najširi vidikovac na planini Ivanščici, a pogled koji vas čeka kada stignete gore napunit će vaše baterije i spremiti vas za novi radni tjedan.

Sljeme
Ako se, pak, ne želite zaputiti negdje zbog promijenjivog vremena možete posjetit Sljeme, ali ovoga puta odlučite se za neku od staza koje nisu toliko popularne kao Bikčevićeva ili Leustekova. Možete otići na Gornje Vrapče - Slap "Sopot" ili Kostanjek. Ako vam nedostaje ideja, pronađite neku, još neotkrivenu stazu, na aplikaciji Moje Sljeme.

Koliko toalet papira treba koristiti nakon nužde? Pogledajte što kažu stručnjaci:

Oglas o kojem svi pričaju: U Zagrebu prodaje pola stana, za drugu polovicu vodi se sudski spor

1/5

Komentara 1

MO
montello
14:28 15.05.2021.

Kisno proljece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije