Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte rezutat

Supruga mu se požalila da mora očistiti kistove za šminku pa ih je on - stavio u perilicu!

shutterstock/TikTok
16.01.2021.
u 07:00

Njegova žena žalila se da mora očistiti svoju veliku kolekciju kistova pa je on to odlučio napraviti umjesto nje.

Svaki muškarac zna koliko mali znak pažnje znači njegovoj partnerici, bilo da je to nešto jednostavno kao doručak u krevet ili pomaganje u kućanskim poslovima. Tako je jedan muškarac htio iznenaditi svoju ženu te joj pomoći očistiti kistove za šminku. Iako je imao dobru namjeru, nije imao dobru metodu, kako piše Mirror.

@lookingforkevin

Ummmmmm TikTok I need your help!!! How do I fix this!!! ##NHLFaceOff ##HealthyCooking ##ohno ##mistake ##makeup ##makeupartist ##wompwomp ##womp

♬ Genie In a Bottle - Christina Aguilera

Kevin je htio iznenaditi svoju suprugu čistim kistovima, ali nije znao da se oni moraju čistiti na određen način. Njegova žena žalila se da mora očistiti svoju veliku kolekciju kistova pa je on to odlučio napraviti umjesto nje. Međutim, umjesto da je svaki kist obrao ručno, kao što i treba, on je sve kistove stavio u perilicu suđa te pokrenuo pranje. 

Čim je otvorio perilicu nakon pranja, shvatio je da je pogriješio. Kada je izvadio kistove iz perilice, shvatio je da su se raspali te da su ‘dlake’ na kistovima ispale. 

Foto: Emily Mariko/TikTok

Cijelu stvar podijelio je na TikTok-u, gdje je pitao kako da popravi ovu situaciju te prikupio više od dva milijuna pregleda. - Pokloni joj poklon bon od 500 dolara (oko 3 tisuće kuna) za trgovinu sa šminkom, bocu šampanjca i masažu - glasio je jedan komentar, dok se drugi složio: - Odvedi je u dućan da kupi nove s tvojom karticom i šuti kad shvatiš da je cijena veća nego što si mislio. -

Mikroplastika je u šminki, hrani, vodi, pivu...Je li opasna? Još se točno ne zna:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:08 16.01.2021.

zene znaju samo se svadati i naredivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije