Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Supruga je tri godine imala aferu, a mene je izbacila iz stana kada sam se samo družio s prijateljicom'

Shutterstock
05.12.2021.
u 19:55

Ona kaže da žali zbog te afere, ali da smo nakon rođenja drugog djeteta prolazili kroz krizu, no odbija reći išta o tome, a meni to nije dovoljno, rekao je.

Moja je žena imala trogodišnju vezu s dečkom s kojim je radila, a to sam doznao samo zato što sam se češće družio s prijateljicom koja je nedavno izgubila muža. Moja žena se u to vrijeme ponašala kao ljubomorna tinejdžerica; čak me izbacila iz zajedničkog doma na tjedan dana; pa mi je sestra, kad se na nju naljutila, ispričala sve o toj aferi, napisao je anonimni muškarac terapeutkinji i Mirror kolumnistici Coleen.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

- Moja sestra je nikad nije voljela, a sad znam i zašto - dodao je, a sada ona želi da joj on da 'još jednu priliku'.

- Kaže da žali zbog te afere, ali da smo nakon rođenja drugog djeteta prolazili kroz krizu, no odbija reći išta o tome, a meni to nije dovoljno. Možemo li preboljeti ovo? - pitao je.

- Ona je ta koja se želi odmaknuti od te afere, pa bi ona trebala učiniti sve što je potrebno da vaš brak opet funkcionira - odgovorila mu je terapeutkinja i dodala da ju pita sve što ga zanima, a ako to ne pomogne, savjetuje pomoć bračnog terapeuta. 

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

 
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:33 06.12.2021.

Tko je ona da manipulira s tobom ostavi je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije