Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pita psihologicu kako dalje

Supruga i ja godinama prakticiramo grupni seks s istom partnericom, a sada se bojim da je tome kraj

shutterstock
20.08.2020.
u 20:00

I dalje želi seks u troje, ali novi muž njegove bivše djevojke ne želi da ona spava s njima.

Moja supruga i ja uživamo u seksu u troje već 20 godina, ali najbolji je s mojom bivšom djevojkom. S njom sam bio u vezi prije 30-ak godina, zajedno smo bili pet. Kada smo prekinuli, dogovorili smo se da ćemo se i dalje nalaziti zbog seksa. Ja imam 53 godine, a moja supruga ove godine puni 50. Kao rođendanski poklon organizirao sam putovanje u Grčku, gdje moja bivša djevojka živi. Ona ima 62 godine i nedavno se ponovno udala. Planirao sam imati putovanje s puno vina, zabave i seksa, ali sada se brinem da njezin novi muž ne voli grupni seks. Ne sviđa mu se ideja da mu je žena s nama pa moramo biti tajnoviti - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njezin novi muž ne voli grupni seks, za razliku od njezinog bivšeg supruga koji se redovito uključivao u njihovu zabavu. Iako je sretan što je ponovno pronašla ljubav, njihov brak počeo je utjecati na njegov seksualni život. Od njihovog vjenčanja samo su se jednom našli za seks, ali i tada je već bilo loše jer ona nije uživala u njemu. Sada se nada da će dolazak u Grčku promijeniti njezino mišljenje i da će im se ponovno pridružiti u seku, ali se boji da će je njezin suprug zaustaviti u tome pa za savjet pita stručnjakinju.

- Treba biti jako oprezan kod seksa u troje, može uzrokovati ogromne probleme, ljubomoru i gubitak povjerenja. Ipak, seks u troje je dosad dobro djelovao na vas i vašu suprugu, jer ste sigurni u vaš brak i oko toga ste sporazumni. No sada, uz koronavirus, seks izvan sigurne veze nije preporučljiv. Osim toga, njezin novi suprug nije sretan zbog seksa u troje, dok zadnji put kad ste se družili s bivšom, niste uživali u seksu, a nije ni ona. Možda se nije potpuno uzbudila jer se osjećala krivom i nelagodno. Ili su možda godine utjecale na njezine seksualne reakcije. Moguće je i da je opterećujete svojim očekivanjima da pristane na seks u troje. Priuštite svojoj ženi predivan rođendan, ali zašto ga ne biste održali između vas dvoje, samo za promjenu - odgovorila mu je Deidre.

Pitali smo Zgarepčane što misle o okupljanjima mladih kod HNK:

Komentara 10

Avatar @proma-trač
@proma-trač
21:44 20.08.2020.

Naručeni članci iz samog pakla. Žao mi je svih onih koji nikada nisu spoznali što je stvarna ljubav. Tko voli svoju ženu i ona njega, seks je potpuno sporedna stvar. Mogu dati savjet svim muškarcima; što ste sposobniji oduprijeti see seksualnim nagonima to ćete biti muževniji. Ne dozvolite sebi da gledate za ženama ma kako one izazovno bile odjevene (skinute). I ne samo to, filmove, tv, novine...čvrsto odlučite da takvo nešto ne konzumirate. Izdignuti se iznad toga znači biti slobodan i sretan. Time uzdižete i same žene prema dostojanstvu koje im i pripada, neovisno koliko se one svojim ponašanjem i izgledom same ponizuju.

VH
volim.hrvatsku65
23:18 20.08.2020.

Tinaaaaa javi seeeeee..

VE
Vepartapir
21:25 20.08.2020.

Koji k.... ljudi vise? Pa kakvi su ovo tekstovi? Pa zar zaista u manjku vijesti i zanimljivosti vi objavite ovo??? Pa dokazite vasu slobodu i objavite clanak u kojoj eminentni strucnjaci govore o koroni, objavite clanak u kojoj se govori o drugoj strani situacije u SAD-u... Izazivam vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije